0

پرتال فرهنگی اطلاع‌رسانی راسخون در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی کامپیوتر و اتوماسیون اداری اصفهان

namayeshgah_ravabet
namayeshgah_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 327

پاسخ به:پرتال فرهنگی اطلاع‌رسانی راسخون در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی کامپیوتر و اتوماسیون اداری ا

نقل قول mehrad90

نقل قول namayeshgah_ravabet

نقل قول mehrad90

با سلام

منم خیلی دوست داشتم توی نمایشگاه شرکت کنم و با مسئولین موسسه راسخون بیشتر آشنا بشم موسسه نمیتونه امکاناتی برای مدیران جهت حضور در نمایشگاه فراهم نماید؟

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما کاربر گرامی

پیشنهاد شما با مسئولان در میان گذاشته می شود در صورت امکان اقدام می شود.

باتشکر از شما

با سلام و تشکر از زحمات شما

نمایشگاه نزدیکه اگه زحمتی نیست میخواستم بدونم نظرتون چیه در مورد این موضوع پیگیری فرمودید؟

با سلام خدمت شما کاربرگرامی

به دلیل نزدیک بودن تاریخ این نمایشگاه امکان چنین کاری نمی باشد

باتشکر از شما

یک شنبه 1 دی 1392  1:37 PM
تشکرات از این پست
afsoon77
afsoon77
afsoon77
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 173

پاسخ به:پرتال فرهنگی اطلاع‌رسانی راسخون در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی کامپیوتر و اتوماسیون اداری ا

با سلام / لطفا" عکس هایی را که در زمان بازدیدمان از غرفه راسخون گرفته شد در صورت امکان در سایت قرار دهید .

پنج شنبه 5 دی 1392  7:48 AM
تشکرات از این پست
namayeshgah_ravabet
mohammadhoseinshokri
mohammadhoseinshokri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 561

ای کاشخدا قسمت می کرد میومدیم اصفهان تا بتونیم شما رو از نزدیک ببینیم . من که خیلی به شما ارادت دارم .

heartwink

پنج شنبه 5 دی 1392  10:17 AM
تشکرات از این پست
namayeshgah_ravabet
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام

صرفا حضور راسخون است یا برنامه خاصی هم دارید؟

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

پنج شنبه 5 دی 1392  1:22 PM
تشکرات از این پست
namayeshgah_ravabet
m_nafisi
m_nafisi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 26

سلام....

من که اومدم نمایشگاه و یک سری هم زدم به غرفه راسخون.....

بایستی بگم که شاید بدترین جای نمایشگاه غرفه راسخون بود  و همینطور فضای کوچک و بدون طراحی خاصی.....

خدمت همه دوستالنی که دوست داشتند اصفهان بودند و به نمایشگاه می آمدند واز غرفه راسخون دیدن می کردند عرض کنم که نه آش دهن سوزی بود و نه دیدنی......

واقعا که....

جمعه 6 دی 1392  4:58 PM
تشکرات از این پست
namayeshgah_ravabet
rezahd
rezahd
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 24

سلام 2 سال قبل تو نمایشگاه قرآنی شیراز موسسه غرفه داشتن  تو بوشهر هم اگه نمایشگاه قرانی شروع شد لطفا راسخون حتماشرکت کنید .

متشکرم

جمعه 6 دی 1392  6:33 PM
تشکرات از این پست
namayeshgah_ravabet
m31121391
m31121391
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 22

با سلام وخداقوت   

به امید آنکه امکان بازدید از اینگونه نمایشگاه ها برای همه فراهم شود و همه بتوانند از نزدیک همه چیز را مشاهده نمایند .

جمعه 6 دی 1392  6:47 PM
تشکرات از این پست
namayeshgah_ravabet
namayeshgah_ravabet
namayeshgah_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول afsoon77

با سلام / لطفا" عکس هایی را که در زمان بازدیدمان از غرفه راسخون گرفته شد در صورت امکان در سایت قرار دهید .

با سلام  خدمت شما

عکس‌ها و اخبار نمایشگاه روزانه در قسمت اخبار رسانه قرار می گیرد. در اولین فرصت گزیده‌ای از عکس‌ها در همین تاپیک قرار می گیرد.

باتشکر از شما

شنبه 7 دی 1392  8:31 AM
تشکرات از این پست
namayeshgah_ravabet
namayeshgah_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول mohammadhoseinshokri

ای کاشخدا قسمت می کرد میومدیم اصفهان تا بتونیم شما رو از نزدیک ببینیم . من که خیلی به شما ارادت دارم .

با سلام خدمت شما 

از لطف شما بینهایت سپاسگزارم بنده هم علاقه مندم که شما را بتوانم از نزدیک ببینم.

ارادتمند شما هستم.

شنبه 7 دی 1392  8:33 AM
تشکرات از این پست
namayeshgah_ravabet
namayeshgah_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام

صرفا حضور راسخون است یا برنامه خاصی هم دارید؟

با سلام خدمت شما

صرفا برای معرفی سایت و آشنایی با کاربران راسخون و همچنین استفاده از پیشنهادات و انتنقادات به جای کاربران عزیز در نمایشگاه حضور داریم.

با تشکر از شما

شنبه 7 دی 1392  8:36 AM
تشکرات از این پست
namayeshgah_ravabet
namayeshgah_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول rezahd

سلام 2 سال قبل تو نمایشگاه قرآنی شیراز موسسه غرفه داشتن  تو بوشهر هم اگه نمایشگاه قرانی شروع شد لطفا راسخون حتماشرکت کنید .

متشکرم

باسلام 

در صورت امکان حتما حضور پیدا خواهیم کرد.

باتشکر

شنبه 7 دی 1392  8:38 AM
تشکرات از این پست
namayeshgah_ravabet
namayeshgah_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول m_nafisi

سلام....

من که اومدم نمایشگاه و یک سری هم زدم به غرفه راسخون.....

بایستی بگم که شاید بدترین جای نمایشگاه غرفه راسخون بود  و همینطور فضای کوچک و بدون طراحی خاصی.....

خدمت همه دوستالنی که دوست داشتند اصفهان بودند و به نمایشگاه می آمدند واز غرفه راسخون دیدن می کردند عرض کنم که نه آش دهن سوزی بود و نه دیدنی......

واقعا که....

با سلام خدمت شما کاربر گرامی

از انتقاد شما ممنون نظر شما قابل احترام است در نمایشگاه های بعدی از نظرات شما استفاده خواهیم کرد.

با تشکر

شنبه 7 دی 1392  8:40 AM
تشکرات از این پست
namayeshgah_ravabet
namayeshgah_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول m31121391

با سلام وخداقوت   

به امید آنکه امکان بازدید از اینگونه نمایشگاه ها برای همه فراهم شود و همه بتوانند از نزدیک همه چیز را مشاهده نمایند .

با سلام خدمت شما 

تشکر ازشما کاربر گرامی بابت نظر خوبتان.

شنبه 7 دی 1392  8:42 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها