0

کيک اسفنجي ژاپني

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کيک اسفنجي ژاپني

 

 
مواد لازم:

کره - ۶۰گرم

شير پرچرب - ۸۰ميلي ليتر

آرد - ۴۰گرم

تخم مرغ - يک عدد

زرده تخم مرغ - ۵عدد

سفيده تخم مرغ - ۵عدد

وانيل - کمي

شکر - ۱۱۵گرم

نمک - نوک قاشق مرباخوري

پودر تارتار - يک چهارم پيمانه

 

طرز تهيه:

ابتدا فر را روي ۱۷۰درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.

قالب چهارگوش مناسب آماده کنيد.

کره آب شده و شير داغ را با هم مخلوط کنيد.

آرد الک شده را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.

زرده تخم مرغ زده شده و وانيل را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.

در ظرف جداگانه اي، سفيده تخم مرغ را بزنيد تا کف کند، سپس شکر، تارتار و نمک را اضافه کنيد و هم بزنيد تا فرم بگيرد.

يک سوم سفيده تخم مرغ زده شده را به آرامي و طي سه مرحله، به مخلوط زرده اضافه کنيد.

توجه کنيد مايه کيک را نبايد بيش از حد هم بزنيد.

مايه را در قالب بريزيد و بگذاريد به مدت ۳۰ تا ۳۵دقيقه در فر بماند.

کيک را از فر درآوريد و برگردانيد و روي سيني پنجره دار قرار دهيد تا خنک شود.

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 17 آذر 1392  10:12 PM
تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها