0

خواص شکلات برای مادران باردار

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

خواص شکلات برای مادران باردار

خواص شکلات,خواص شکلات برای مادران باردار,خاصیت شکلات

خواص شکلات

این ماده غذایی مفید اثرات منفی بر سلامت جنین نداشته و شرایط روانی مادر را بهبود می بخشد.

محققان کانادایی در پژوهش های اخیر خود دریافتند که شکلات تلخ خطر ابتلا به افسردگی دوران بارداری و پس از زایمان را کاهش می دهد.

در مطالعات پیشین مشخص شده بود که شکلات تلخ به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدهای بسیار نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی و سکته دارد.

در بررسی اخیر مشخص شد که این ماده غذایی مفید اثرات منفی بر سلامت جنین نداشته و شرایط روانی مادر را بهبود می بخشد.

این متخصصان توصیه می کنند مادرانی که به دیابت، پرفشاری خون و مسمومیت بارداری (پره اکلامپسی) مبتلا هستند، قبل از استفاده از شکلات تلخ و یا هر ماده غذایی دیگری با پزشک خود مشورت نمایند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 17 آذر 1392  5:09 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h snzarei
snzarei
snzarei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 856

پاسخ به:خواص شکلات برای مادران باردار

شکلات تلخ به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدهای بسیار نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی و سکته دارد.

حضرت محمد (ص) فرمودند

سه چیز است که در هرکس باشد منافق است ، حتی اگر روزه بگیرد و نماز بخواند و حج و حج عمره انجام دهد و بگوید من مسلمان هستم

یک :وقتی که سخن می گوید ، دروغ بگوید

دو.: هنگامی که وعده ای دهد ، تخلف ورزد

سه: وقتی امین شمرده شود ، خیانت کند

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وآل مُحَمَّد

یک شنبه 24 آذر 1392  10:09 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
دسترسی سریع به انجمن ها