0

ترشی پوست پرتقال

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

ترشی پوست پرتقال

ترشی پوست پرتقال

مواد لازم :  
سركه 1 لیتر

نمك قدری

پوست پرتقال 400 گرم

فلفل قدری

پوست نارنج قدری

 

طرز تهیه :
پوست پرتقال یا نارنج بدون گرفتن قسمت سفیدی آن دو بار در آب می‌جوشانیم و 24 ساعت در آب سرد می‌گذاریم بماند و گاهی آب آنرا عوض می‌کنیم تا تلخی آن کاملا گرفته شود . بعد پوستها را روی پارچه پهن می‌کنیم تا رطوبت آن از بین برود بعد آنرا از چرخ رد می‌کنیم و مقداری سرکه بطوریکه روی پوستها را بگیرد روی ان می‌ریزیم و چند جوش می‌دهیم تا سرکه کاملا به خورد پوستها برود و کمی غلیظ شود ، مقدار کمی نمک و فلفل در آن می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم .

ممکن است به این ترشی مقداری خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته اضافه کنیم ، در این صورت وقتی پوستهای تلخی گرفته را چرخ کردیم با کمی خلال مخلوط می‌نمائیم و می‌جوشانیم .
 

 

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
یک شنبه 14 آذر 1389  6:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها