منصور پورحيدري در ارتباط با همکاري اش با تيم دسته اولي همياري اراک و شرايط فعلي استقلال صحبت هاي زير را مطرح کرد:
*به نظر همه از روند استقلال راضي هستند؟
از نتيجه گرفتن تيم با توجه به شرايطي که داشتيم راضي هستيم. ما انتظار نداشتيم بتوانيم به اين خوبي تيم را جمع و جور کنيم. البته دليل اين اتفاق تلاش هاي علي فتح الله زاده در راس باشگاه است. او باعث شد برخي مشکلات تيم برطرف شود.
*از نحوه بازي تيم چطور؟
اين تيم به دليل ناقص بودن و دير بسته شدن زمان کمي را براي بازسازي داشت و سريع مجبور شديم با همين شرايط کار را آغاز کنيم. اين تيم کمبودهايي دارد که کاري از دست کسي بر نمي آيد. با اين وجود تا اينجا اين کمبودها جبران شده است. يکي از مهمترين دلايلي که باعث شده تيم در کار گروهي به مشکل بخورد مصدوميت هاي بازيکنان است.
* فکر نمي کنيد اين مسئله شما در نيم فصل دوم با مشکل روبرو کند؟
باشگاه در تلاش است تا اين کمبودها برطرف شود. بايد همين روند را تداوم دهيم تا به مشکل نخوريم.
* رفتن شما به اراک چه شد؟
من فقط به دليل علاقه و دوستي چندين ساله اي که با معاون استانداري اراک دارم مي خواهم به ايشان مشاوره بدهم. ايشان مي خواهد بي سر و صدا به جوان هاي يک استان کمک کند و من هم اين را وظيفه خود مي بينم که هر موقع او خواست از کمک دريغ نکنم.
*ولي فتح الله زاده مذاکرات اين باشگاه با شما را خلاف قانون دانسته است.
کار خلاف قانوني صورت نگرفته است. من با استقلال قرارداد دارم و نمي توانم با تيم ديگري مذاکره کنم. فقط يک ارتباط عاطفي با معاون استانداري اراک دارم فقط مي خواهم به او مشاوره فکري دهم. من اراک نمي روم و اگر وقتم گرفته نشود حتما به اين تيم دسته اولي کمک فکري مي دهم. نه قراردادي امضا مي شود و نه تفاهم رسمي وجود دارد. چون با استقلال قرارداد دارم به لحاظ قانوني نمي توانم جاي ديگري بروم.
* وحيد طالب لو هم ماندني شد.
مگر قرار بود وحيد برود؟ او از بازيکنان قديمي و خوب استقلال است و حيف است از اين تيم برود.
* گفته مي شود شماري از بازيکنان استقلال از نيمکت نشيني ناراحتند.
بازيکن بايد درک کند وقتي با تيم قرارداد دارد همه چيز را تحمل کند. همه بازيکنان بايد تلاش کنند و براي تيم و خودشان وقت بگذارند. اينکه بخواهند اعتراض کنند چرا بازي نمي کنيم چنين چيزي را در استقلال نداريم. اخم کردن و ناراحت شدن بازيکن از نيمکت نشيني کاملا طبيعي است و به آنها اين حق را مي دهيم اما اگر بخواهند حاشيه سازي کنند عذرشان را خواهيم خواست.
* نظرتان در مورد نگراني هاي مظلومي نسبت به کساني که چشم به نيمکت استقلال دارند چيست؟
از او خواسته ايم که توجهي به اين مسائل نداشته باشد و به کار خود بپردازد.
|