روغن را درون تابه داغ کرده، سپس پیاز و سیر را افزوده تا طلایی شود...
مواد اولیه:
پیاز خلالی خرد شده یک عدد
سیر له شده یک حبه
قارچ ورقهای خرد شده 400 گرم
پنیر پیتزا 150 گرم
جعفری خرد شده دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
خمیر فیلو چهار ورق
کره آب کرده به میزان لازم
گوشت چرخکرده 150 گرم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
* روغن را درون تابه داغ کرده، سپس پیاز و سیر را افزوده تا طلایی شود.
* قارچ را اضافه میکنیم و با حرارت زیاد تفت میدهیم تا قارچ آب نیندازد.
* گوشت چرخکرده تفت داده را به مواد اضافه و مخلوط میکنیم و مواد را از روی حرارت بر میداریم.
* جعفری را اضافه و میگذاریم تا مواد کمی خنک شود، سپس پنیر را افزوده و مخلوط میکنیم.
* دو ورق خمیر را روی سطح کار قرار داده و کره ذوب شده را روی خمیر با برس مالیده و بعد دو ورق دیگر را روی خمیر میگذاریم و دوباره با کره روی خمیر را برس میکشیم.
* مواد را روی خمیر پهن کرده و دو طرف خمیر را کمی روی هم آورده و سپس خمیر را رول میکنیم و درون سینی چرب شده میگذاریم.
* روی خمیر را کره مالیده و قدری نمک و فلفل میپاشیم و در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کردهایم، به مدت 20 تا 25 دقیقه میگذاریم تا خمیر طلایی شود.