خشم امري از مورينيو: بايد ارزشهاي انساني داشت
خشم امري از مورينيو: بايد ارزشهاي انساني داشت
اصلا درک نمي کنم که کسي عجله داشته باشد ولي اين اولين باري است که چنين اتفاقي برايم رخ مي دهد و اميدوارم که بار آخر هم باشد
|
|
|
اونای امری، مربی والنسیا از مربی رئال مادرید به شدت عصبانی است. چرا که طبق عادات موجود، همیشه در کنفرانس خبری پایانی بازی، این مربی تیم میهمان است که پشت میکروفن ها قرار می گیرد و پس از آن نوبت به مربی تیم میزبان می رسد. ولی در دیدار شنبه شب، مورینیو بلافاصله پس از پایان بازی پشت میکروفنهای سالن کنفرانس رفت و به مربی تیم میهمان اجازه نداد که در ابتدا کنفرانس خبری اش را برگزار کند.
امری که از این واکنش مورینیو به شدت عصبانی شده بود، گفت:« شاید کار خیلی خوبی باشد، ولی باید ارزشهای انسانی را رعایت کرد.»
مربی والنسیا از عملکرد تیم داوری هم راضی نبود ولی عصبانیت او بیشتر به مورینیو برمی گشت:« باید همه به یکیدگر احترام بگذاریم ولی زمانی که پس از مربی تیم میزبان وارد سالن کنفرانس خبری می شوم، این نوعی بی احترام است.»
امری ادامه داد:« یک نفر می تواند خیلی خوب باشد ولی باید ارزشهای انسانی داشت و این ارزشها را در مقابل تیمهای حریف نیز نشان داد. من با مورینیو دست دادم و برد تیمش را تبریک گفتم ولی زمانی که برای بازی به اینجا می آئیم باید احترام را حس کنیم. اصلا نمی توانم درک کنم که او عجله ای برای صحبت کردن در جمع خبرنگاران داشته باشد.این اولین باری است که برای من چنین اتفاقی رخ می دهد و امیدوارم که آخرین بار هم باشد.»
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
یک شنبه 14 آذر 1389 11:01 AM
تشکرات از این پست