كمالوند:كاسيميرو چرت و پرت ميگويد!
كمالوند:كاسيميرو چرت و پرت ميگويد!
فراز کمالوند که پس از برد سه بر يک برابر صنعت نفت آبادان با حالتي خوشحال وارد کنفرانس خبري شد، گفت: من اعتقاد دارم که زيباترين بازي تراکتور در سه فصل اخير، همين بازي بود.
|
|
|
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي اظهار کرد: موقعيتهاي زيادي را در نيمه دوم داشتيم که ميتوانستيم با گلهاي زياد صنعت نفت آبادان را با شکست بدرقه کنيم اما با بيدقتي مهاجمان، فقط توانستيم سه گل به ثمر برسانيم.
وي در مورد دو نيمه متفاوت مقابل صنعت نفت افزود: در نيمه اول صنعت نفت يک سيستم دفاعي را براي خود برگزيده بود. در نيمه دوم با تغيير سيستم و آزاد کردن "کرار" که بازيکن شماره 13 صنعت نفت او را زير نظر داشت، توانستيم بازي را به کنارهها برده و روند بازي را تغيير دهيم. من از تمامي بازيکنان خود تشکر و قدرداني ميکنم. فوقالعاده بازي کردند و کمتر تيمي ميتوانست چنين در مقابل صنعت نفت بازي کند.
فراز کمالوند که دقايقي زودتر از پايان نشست خبري سرمربي صنعت نفت وارد محل کنفرانس شده بود، با شنيدن صحبتهاي سرمربي صنعت نفت در مورد تاثير داوري افزود: آقاي کاسيميرو چرت و پرت ميگويد. اعتقاد دارم که پذيرفتن شکست هم يکي از اصول مربيگري است و عدم قبول شکست زير پا گذاشتن اصول مربيگري است. اگر امروز ميتوانستيم از موقعيتهاي خود استفاده کنيم با بيش از 5 گل صنعت نفت آبادان را بدرقه ميکرديم اما آقاي آلفرد کاسيميرو با فرافکني در مورد داوري، ميخواهد اين شکست خود را توجيه کند. در حالي که در مورد هيچ کدام از گلها داوري نقش نداشت.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
تشکرات از این پست