0

كمالوند: با اين شرايط نمي‌مانم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: اگر اين شرايط ادامه داشته باشد در نيم‌فصل دوم کنار مي‌روم.

فراز کمالوند پس از پيروزي 3 بر يک مقابل نفت آبادان در خصوص اينکه کاسيميرو انتقاد داشت که چرا او بين نيمه به داور مسابقه فشار آورده است گفت: اين حرف‌ها چيست؟ ما بايد 25 گل به نفت آبادان مي‌زديم. واقعا به اين تيم فشار آورديم. نبايد اين حرف‌ها زده شود اين زيباترين بازي بود که انجام داديم. در دو سه فصلي که در تراکتورسازي هستم اين خوشايند‌ترين بازي تيم بود.
وي افزود: آنها نيمه اول بازي را بسته بودند و به همين خاطر تغيير سيستم داديم و گره باز شد. از نفراتم قدرداني مي‌کنم. کمتر تيمي در ايران است که چنين بازي انجام دهد.
کمالوند درباره داوري اين مسابقه تصريح کرد: به اعتقادم داور خيلي خوب قضاوت کرد. به داوري آقاي رفيعي معترض نيستيم. بايد اينقدر قوي بازي کنيم تا اشتباهات داور را در باخت‌هايمان دخيل ندانيم.

سرمربي تيم تراکتورسازي در ادامه صحبت‌هاي خود با انتقاد از برخي هفته‌نامه‌ها و سايت‌هاي محلي يادآور شد: اکثر اين رسانه‌هايي که در تبريز هستند براي ما حاشيه درست مي‌کنند. اگر اين شرايط ادامه داشته باشد در نيم‌فصل دوم کنار مي‌روم. اين تيم خودتان است حمايت کنيد، من براي شما کار مي‌کنم.

در ادامه اين کنفرانس فراز کمالوند با يکي از خبرنگاران محلي جدل لفظي پيدا کرد و قصد داشت با حالت قهر اين نشست را ترک کند اما با ممانعت ساير خبرنگاران روبرو شد و به صحبت‌هايش ادامه داد و گفت: اگر کمالوند عيب دارد فردا بياييد اين تيم را تحويل بگيريد و به کسي بدهيد که خوب کار کند. من کارم را بلدم اما شما مي‌گوييد که بلد نيستم. آيا من بايد همه بازي‌ها را ببرم. کجاي دنيا چنين اتفاقي مي‌افتد. حتي بارسلونا هم نمي‌تواند همه مسابقات خود را ببرد.
وي تصريح کرد: ما در باشگاه مشکلات زيادي داريم که در صدد رفع آنها هستيم و نمي‌خواهيم حاشيه وارد شود اما شما مدام حاشيه درست مي‌کنيد اگر نمي‌دانيد اکنون بدانيد که هنوز 30 درصد قرارداد سال قبل خود را نگرفته‌ايم. راکتورسازي فقط پتانسيلي به نام تماشاگر دارد. تراکتورسازي که ارث پدرم نيست که نخواهم آن را به کسي بدهم اما من شبانه روز در حال تلاش براي شما هستم. عده‌اي کاري مي‌کنند که امکان ادامه فعاليت نيست.

کمالوند با بيان اينکه حاشيه‌سازان مي‌خواهند همان بلايي که سر ماشين‌سازي آورده شد سر تراکتورسازي هم بياورند گفت: چرا براي من اين همه حاشيه درست مي‌کنيد. مي‌گويند چرا ما مثل تيم‌هاي سپاهان و ذوب‌آهن نيستيم؟ مگر مي‌شود تراکتورسازي را با آنها مقايسه کرد؟ اگر مي‌خواهيم مثل اين دو تيم اصفهاني شويم زمان مي‌خواهد و کار. فوتبال برد و باخت دارد و نمي‌شود همه ديدارها را برد. اگر من در اين وضعيت تراکتورسازي را رها کنم تيم به هم مي‌ريزد چون شالوده تيم را من مي‌شناسم و اگر يکي ديگر جايگزين من شود وضعيت بدتر شده و سقوط مي‌کند. چرا نمي‌گذاريد من کارم را انجام دهم.

کمالوند خاطرنشان کرد: چرا بي‌معني انتقاد مي‌کنيد. هيچ تيمي حاضر نيست بازيکن خوب خود را از دست بدهد. همانطور که جاسم کرار را به هيچ تيمي نمي‌دهيم تيم‌هاي ديگر هم به راحتي بازيکنان خوب خود را به تراکتورسازي نمي‌دهند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 13 آذر 1389  8:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها