مواد لازم:
برنج 3پيمانه
مغز پسته تازه 2پيمانه
شويد خشك 1دوم پيمانه
زعفران سائيده 1قاشق غذاخوري
كره يا روغن كنجد 1پيمانه
نمك 4قاشق سوپخوري
فلفل قرمز 1دوم قاشق چايخوري
مرغ 4تكه
هويج 1عدد
سير 1عدد
برگ بو 1عدد
پياز رنده شده 1عدد
طرز تهيه:
برنج را پاك كنيد و بشوئيد. با 3 قاشق سوپخوري نمك خيس كنيد در اين زمان مرغ را كمي نمك بزنيد و با كره يا روغن در تابهاي قرار دهيد تا سرخ شود، سپس سير، پياز، برگ بو و هويج را همراه فلفل قرمز و كمي زعفران كنار مرغ قرار دهيد و 1پيمانه آب داخل مرغ بريزيد و اجازه دهيد با حرارت ملايم بپزد هر وقت آب مرغ كم شد اما مرغ نپخت مقداري آب داخل آن بريزيد در اين حين برنج را به روش چلويي ساده آبكش كنيد و شويد و پسته را در آبكش با آن مخلوط كنيد و پلو را دم كنيد پس از آنكه بخار برنج خارج شد زعفران را همراه 2قاشق سوپخوري گلاب دم كنيد همراه 1دوم پيمانه روغن روي پلو بدهيد و اجازه دهيد پلو دم بكشد در آخر پلو را در ديس بكشيد و تكههاي مرغ را اطراف آن قرار دهيد.