0

سوپ سامبار

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

سوپ سامبار

دانلود فیلم با لینک مستقیم


مواد لازم براي 5 نفر:

  • لپه خيس كرده 500 گرم (5 ليوان)
  • روغن مايع 5 قاشق غذاخوري
  • پياز نگيني خرد شده 4 عدد
  • فلفل سبز تند 3 عدد ساطوري شده
  • پودر تخم گشنيز 1 قاشق چايخوري
  • پودر زيره سياه 1 قاشق مرباخوري
  • پودر فلفل قرمز 2 قاشق مرباخوري
  • زردچوبه 1 قاشق مرباخوري
  • نمك به دلخواه
  • آبليموي تازه 3 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:
ابتدا لپه را پاك كنيد، بشوييد و خيس كنيد. سپس لپه را با 5 ليوان آب بپزيد. وقتي آب جوش آمد، مرتب كف روي لپه را بگيريد تا خوشمزهتر و خوشرنگتر شود. پس از پخت، لپه را كنار بگذاريد.
در تابهاي پياز خرد شده را در روغن تفت دهيد و سپس يكييكي ادويهها را بيفزاييد و با شعله ملايم 5 دقيقه آنها را تفت دهيد. مواد سرخ كرده را به لپه پخته اضافه كنيد و هم بزنيد. سپس كمكم مواد را در مخلوطكن يا غذاساز بريزيد و آن را پوره كنيد. مواد پوره شده را دوباره داخل قابلمه بريزيد و 10 دقيقه ديگر بجوشانيد. هنگام سرو غذا آب ليموترش را اضافه كنيد.
نكته: سامبار نوعي دال است كه در هندوستان مصرف ميشود، ولي چون در ايران به آن دسترسي نيست ميتوان از لپه به جاي سامبار استفاده كرد.

 

شنبه 16 آذر 1392  10:41 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها