
مواد لازم براي 5 نفر:
-
لپه خيس كرده 500 گرم (5 ليوان)
-
روغن مايع 5 قاشق غذاخوري
-
پياز نگيني خرد شده 4 عدد
-
فلفل سبز تند 3 عدد ساطوري شده
-
پودر تخم گشنيز 1 قاشق چايخوري
-
پودر زيره سياه 1 قاشق مرباخوري
-
پودر فلفل قرمز 2 قاشق مرباخوري
-
زردچوبه 1 قاشق مرباخوري
-
نمك به دلخواه
-
آبليموي تازه 3 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا لپه را پاك كنيد، بشوييد و خيس كنيد. سپس لپه را با 5 ليوان آب بپزيد. وقتي آب جوش آمد، مرتب كف روي لپه را بگيريد تا خوشمزهتر و خوشرنگتر شود. پس از پخت، لپه را كنار بگذاريد.
در تابهاي پياز خرد شده را در روغن تفت دهيد و سپس يكييكي ادويهها را بيفزاييد و با شعله ملايم 5 دقيقه آنها را تفت دهيد. مواد سرخ كرده را به لپه پخته اضافه كنيد و هم بزنيد. سپس كمكم مواد را در مخلوطكن يا غذاساز بريزيد و آن را پوره كنيد. مواد پوره شده را دوباره داخل قابلمه بريزيد و 10 دقيقه ديگر بجوشانيد. هنگام سرو غذا آب ليموترش را اضافه كنيد.
نكته: سامبار نوعي دال است كه در هندوستان مصرف ميشود، ولي چون در ايران به آن دسترسي نيست ميتوان از لپه به جاي سامبار استفاده كرد.