0

انتخابات ریاست جمهوری دهم

rafat_k50
rafat_k50
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 16

پاسخ به:انتخابات ریاست جمهوری دهم

انقلاب را ما با فدا كردن خون هزاران شهيد عزيز تا به امروز حفظ كرده ايم و سرمايه اصلي اين انقلاب مردم هستند شمارا به خدا قسم در اين انتخابات فقط مصالح اين مردم را در نظر بگيريد
کارشناس آسیب شناسی اجتماعی و کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی
پژوهشگر مسایل اجتماعی و اعتیاد
چهارشنبه 23 بهمن 1387  3:35 AM
تشکرات از این پست
erfanh
erfanh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 89

حرف های عوامانه و بی اساس

. عزیزم این حرفا همش عوامانه و بی اساسه.... کدوم فقر کدوم بدبختی.  آیا غیر از اینست که در این سه چهار ساله علاوه بر ابهتی که در میان ملل جهان پیدا کردیم و دست هرگونه زیاده خواهی به اصطلاح ابر قدرت های جهانی قطع شد ، میزان صادرات و حجم مشارکت خارجی در بخش صنعت بیشتر شد. مگر غیر از آنست که به تولید داخلی بها داده شد. من پدرم در دوره آقای خاتمی یه کارخانه تولید صنعتی نان احداث کرد. ولی به 4 سال نکشید که کارخانه را فروخت و این کارو رها کرد. خیلی دوندگی کرد برای این کار ولی متاسفانه آقایان فکر جیب های خود بودند و توجه به بخش صنعت و تولید نداشتند. در دوره آقای خاتمی پیکان به موزه تاریخ پیوست به جای اینکه تلاش کنند  آن را تحول ببخشند. ولی در این 3، 4 سال اخیر تحولات زیادی در صنعت خودرو سازی ایجاد شد و همین پیکان در سطل اشغال انداخته دوباره احیا شد اما با مکانیزمی جدید و تمام ملی با ظاهری متفاوت.
تحولات در همه زمینه ها در این سه، چهار سال ده ها برابر تحولاتی بود که تا قبل از دوره ریاست جمهور آقای احمدی نژاد در نظام جمهوری اسلامی ایجاد شده بود. ما اینها را به خوبی می بینیم و حس می کنیم ولی نمی دانم چرا انکار می کنیم و حرف های عوامانه و بی اساس می زنیم

چهارشنبه 23 بهمن 1387  12:06 PM
تشکرات از این پست
clever_son
clever_son
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 163

نقل قول clever_son
من می خوام یه پیش بینی از نوع یوزار سیوی بکنم حالشو ببرید
میر حسین که عمرا بیاد ولی خاتمی 100 درصد میاد و رای هم میاره

خب عزیزان من دیدید که پیش بینی اول من درس از آب در آمد منتظر بعدی ها هم باشید !!

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8711010001
حمید آقا گل باغا
چهارشنبه 23 بهمن 1387  5:38 PM
تشکرات از این پست
papari
papari
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 314

نقل قول erfanh

. عزیزم این حرفا همش عوامانه و بی اساسه.... کدوم فقر کدوم بدبختی.  آیا غیر از اینست که در این سه چهار ساله علاوه بر ابهتی که در میان ملل جهان پیدا کردیم و دست هرگونه زیاده خواهی به اصطلاح ابر قدرت های جهانی قطع شد ، میزان صادرات و حجم مشارکت خارجی در بخش صنعت بیشتر شد. مگر غیر از آنست که به تولید داخلی بها داده شد. من پدرم در دوره آقای خاتمی یه کارخانه تولید صنعتی نان احداث کرد. ولی به 4 سال نکشید که کارخانه را فروخت و این کارو رها کرد. خیلی دوندگی کرد برای این کار ولی متاسفانه آقایان فکر جیب های خود بودند و توجه به بخش صنعت و تولید نداشتند. در دوره آقای خاتمی پیکان به موزه تاریخ پیوست به جای اینکه تلاش کنند  آن را تحول ببخشند. ولی در این 3، 4 سال اخیر تحولات زیادی در صنعت خودرو سازی ایجاد شد و همین پیکان در سطل اشغال انداخته دوباره احیا شد اما با مکانیزمی جدید و تمام ملی با ظاهری متفاوت.
تحولات در همه زمینه ها در این سه، چهار سال ده ها برابر تحولاتی بود که تا قبل از دوره ریاست جمهور آقای احمدی نژاد در نظام جمهوری اسلامی ایجاد شده بود. ما اینها را به خوبی می بینیم و حس می کنیم ولی نمی دانم چرا انکار می کنیم و حرف های عوامانه و بی اساس می زنیم

کی گفته این حرفا عوامانه است؟حقیقت جامعه است مگر اینکه شما یا در این جامعه زندگی نمی کنید یا چشمتون رو به برخی از حقایق بستید.
اصلا می دونیذ چرا پیکان رو گذاشتند کنار؟یکی از دلایلش این بود که موتورش هوا رو آلوده می کرد.حالا همین موتور رو اومدند روی یه ظاهر دیگه بستند و اصل قضیه رو ول کردند.
جالبه که تو تمام دنیا وقتی بنزین گرون میشه طبیعتا قیمت خودرو باید بیاد پایین.ولی در ایران اینطور شد؟اصلا تو ایران چیزی هست که قیمتش بیاد پایین.
شما که میگید به تولیدات داخلی بها میدن آیا میدونید با وجود این همه تولید خودرو چندتا از کارخانه های لاستیک سازی ورشکست شدن و همش به خاطر واردات بی رویه و بدون نظارت لاستیکه؟
شما از چی دفاع می کنید؟این حرف من نیست حرف اساتید این حرفه هاست.
فکر می کنید این طرح برداشتن یارانه دردی رو از مردم دوا می کنه؟فکر می کنید اگر بنزین بشه لیتری 400 تومان به نفع مردمه؟فکر می کنید آسایش و راحتی مردم فقط تو مطرح شدن در بین ملل دیگه است؟می دونستید سال گذشته وقتی دانشجویان ما برای حج به عربستان رفتند چه برخورد زننده ای با اونا شد؟می دونستید که از تمام اونا انگشت نگاری به عمل اومد و اونا رو تروریست می خواندند؟
پس چرا سال های گذشته اینجوری نبود؟
بهتره بدور از هرگونه تعصب به واقعیت ها نگاه کنیم و بهترین گزینه رو انتخاب کنیم.
و این جهان پر از صدای پای مردمی است که همچنانکه تو را می بوسند در ذهن خود طناب دارت را می بافند.
چهارشنبه 23 بهمن 1387  6:36 PM
تشکرات از این پست
msakbari
msakbari
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

در مورد کل سیاست :

ما از برون در شده مغرور صد فریب
تا خود درون پرده چه تدبیر می کنند
فی الجمله اعتماد مکن بر ثبات دهر 
این کارخانه ایست که تغییر می کنند

دل بسی خون به کف آورد ولی دیده بریخت          الله الله که تلف کرد و که اندوخته بود
چهارشنبه 23 بهمن 1387  6:48 PM
تشکرات از این پست
mohammad68
mohammad68
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 10

سلام

فرقی نمیکنه که کی بیاد و کی بره

خاتمی و احمدی نژاد هم هر کدام ریاست جمهوری را تجربه کردند

ان شاء الله شایسته ترین انتخاب بشه

پنج شنبه 24 بهمن 1387  9:31 AM
تشکرات از این پست
rassool
rassool
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 471

این روزا بله برون ممد خاتمیه

بالاخره این عروس 14 ساله(ممد خاتمی) اومد و جواب خواستگار خودش(ممد علی ابطحی) را داد. و گفت بللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللله. منم میخوام نامزدت بشم. درسته تاریخ اینو ثابت کرده که عدالت مظلوم و محجوره. احمدی نژاد هم به نظر ما بروبچ مظلومه.. پس همه باهم میگیم رای ما دکتر محمود احمدی نژاد
(به قول دوم چیزیا ... ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم)
پنج شنبه 24 بهمن 1387  9:33 AM
تشکرات از این پست
erfanh
erfanh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 89

خیالات

در جواب papari :
شما و امثال شما که بد بینانه و مغرضانه به همه چیز که باب میلشون نیست نگاه می کنین، توانایی زیادی در خیال پردازی و حتی گاهی اوقات دورغ پردازی و شایعه پراکنی دارید.
خوبه محض اطلاعتون بگم موتوری که روی پیکان جدید گذاشتن موتور جدیدیه که هنوز رو نمایی ازش نکردن. در ثانی مثل شما مثل افرادیه که فقط نقطه سیاه وسط یه کاغد سفید و بزرگ رو می بینن و میگن این کاغذ تماما سیاهه در حالیکه سفیدی اون غالبه. من اون مسائل دیگه ای که گفتید اطلاع ندارم که جواب بدم ولی همینقدر می دونم که دوره آقای خاتمی هم با وجود اینکه اصلا ایشون رو قبول نداشتم ولی اگر کاری مثبت انجام می شد در کشور، خوشحال می شدم چون مملکت خودمه و هرگز به یاد ندارم که مغرضانه دستاوردهای ارزشمند کسانی که  اعتقادات من با اونها سازگار نیست رو به بد برداشت کنم و وارونه جلوه دهم
پنج شنبه 24 بهمن 1387  9:54 AM
تشکرات از این پست
m666666
m666666
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 20

با توجه به حضور اقایان احمدی نژاد و خاتمی و کروبی  و غیره ان شاء الله شاهد حضور پررنگ مردم در انتخابات باشیم و هر کسی که رای بیاورد باعث سربلندی کشور ایران بشود  در همه زمینه ها ولی به نظر من احمدی نژاد رای می اورد
پنج شنبه 24 بهمن 1387  11:29 AM
تشکرات از این پست
m_m_k82
m_m_k82
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

تو ايران ثابت شده كه هر كس در دور اول انتخاب شد در دور دوم هم انتخاب ميشه
خودتونو خسته نكنيد آقاي احمدي نژاد ريئس جمهور مي شود.
پنج شنبه 24 بهمن 1387  3:32 PM
تشکرات از این پست
papari
papari
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 314

نقل قول erfanh
در جواب papari :
شما و امثال شما که بد بینانه و مغرضانه به همه چیز که باب میلشون نیست نگاه می کنین، توانایی زیادی در خیال پردازی و حتی گاهی اوقات دورغ پردازی و شایعه پراکنی دارید.
خوبه محض اطلاعتون بگم موتوری که روی پیکان جدید گذاشتن موتور جدیدیه که هنوز رو نمایی ازش نکردن. در ثانی مثل شما مثل افرادیه که فقط نقطه سیاه وسط یه کاغد سفید و بزرگ رو می بینن و میگن این کاغذ تماما سیاهه در حالیکه سفیدی اون غالبه. من اون مسائل دیگه ای که گفتید اطلاع ندارم که جواب بدم ولی همینقدر می دونم که دوره آقای خاتمی هم با وجود اینکه اصلا ایشون رو قبول نداشتم ولی اگر کاری مثبت انجام می شد در کشور، خوشحال می شدم چون مملکت خودمه و هرگز به یاد ندارم که مغرضانه دستاوردهای ارزشمند کسانی که  اعتقادات من با اونها سازگار نیست رو به بد برداشت کنم و وارونه جلوه دهم

خیلی بده که شما به همین راحتی به افراد تهمت می زنید.من به شما توهینی نکردم که شما من رو دروغگو خطاب کردید.کدوم حرف من دروغ یا مغرضانه بود؟!!!
اگر پیکان هم موتورش و هم شکل ظاهرش عوض شده پس دیگه اسمش پیکان نیست.بلکه یه ماشین دیگه ساخته شده.

من هرچی گفتم عین واقعیت بود.با هیچ کسی هم دشمنی ندارم ولی نمی دونم چرا شما انقدر متعصبانه برخورد می کنید؟در هر حال من منتظرم که شما بفرمایید کجای گفته من دروغ یا خیال پردازی بود.از کجای گفته من بر می آمد که من به نقطه سیاه کاغذ نگاه می کنم؟خوبه که تمام حرفاتون با دلیل باشه.

در مورد دانشجویان که به حج رفتند باید بگم که در طی یک مصاحبه که از تلویزیون پخش شد من از این امر مطلع شدم.در مورد ورشکستگی کارخانه لاستیک سازی هم خبرش رو تو روزنامه خوندم.در مورد مسائل دیگه هم صحبت اقتصاد دانان رو منعکس کردم.

و این جهان پر از صدای پای مردمی است که همچنانکه تو را می بوسند در ذهن خود طناب دارت را می بافند.
پنج شنبه 24 بهمن 1387  8:15 PM
تشکرات از این پست
rassool
rassool
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 471

من گفتم اینا همه مظلومیت عدالت رو میرونه..........
اگر غم لشگر انگیزد که خون عاشقان ریزد
من و ساقی به هم سازیم و بنیادش براندازیم
جمعه 25 بهمن 1387  3:42 PM
تشکرات از این پست
sajad1991
sajad1991
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1356

بدون شک احمدی نژاد رییس جمهور دور دهم خواهد بود

الا ان نصرالله قریب
آگاه باشید یاری و نصرت خداوند بسیار نزدیک است
جمعه 25 بهمن 1387  5:28 PM
تشکرات از این پست
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 771

سلام دوستان
با توجه به گرم بودن بحثهای انتخاباتی بنظرم رسید منهم شرکت کنم
لذا متنی رو که اخیرا توی وبلاگم نوشتم اینجا هم میذارم تا بخونین:

شهرآورد و احمدی نژاد

شهرآورد پایتخت علیرغم تمام هیاهو و حواشی عجیب و غریبش به پایان رسید.

و عجیب ترین نکته آنکه همان ورزشگاهی که دو روز قبل و در یک دیدار حساس ملی آنقدر جمعیتش کم بود که گزارشگر تلویزیونی را به آنجا رساند که با عجز و لابه از مردم بخواهد برای تشویق تیم ملی خود به ورزشگاه بیایند! ، در این روز از ساعتها قبل از شروع بازی جایی برای ورود تماشاگر نداشت!

اما آنچه مرا به نوشتن واداشت اینها نیست.

این بازی از یک جهت دیگر هم استثنا بود و آنهم اینکه بعد از 14 سال یک داور ایرانی آنرا قضاوت کرد.

البته ممکن است از من بپرسید که کجای این مطلب برای من جذاب بوده است؟

در جواب باید به این مطلب اشاره کنم که: همانطور که می دانید بحثهای انتخابات ریاست جمهوری در کشور ما این روزها اوج گرفته است که یکی از دلایل آن اعلام کاندیداتوری جناب آقای سید محمد خاتمی رئیس جمهور سابق بوده است. از جمله بحثهایی که این روزها نقل محافل است مقایسه ی دوران ریاست آقای خاتمی با دوره ی حاضر است. حقیر بعنوان یکی از حامیان آقای احمدی نژاد کم و بیش با این سوال مواجه بوده ام که برتری های این دوره نسبت به دوره های سابق چه بوده است؟

یکی از دلایل من برای دفاع از جناب آقای احمدی نژاد ، تقویت استقلال کشور و ایجاد حس اعتماد به نفس و خود باوری و در یک کلام همان شعار « ما می توانیم » در میان تمامی اقشار و بخشهای کشور توسط این دولت بوده است.

ما در دوره ی ریاست جمهوری ایشان شاهد پیشرفتهای بسیاری در زمینه های علمی بوده ایم. موفقیت در شاخه های پزشکی ، فناوری و بحثهای نظامی و هوا فضا کاملا نصب العین همه هست و نیازی به بازگوئی تک تک آنها نیست ، که از درخشان ترین آنها بعد از ماجرای انرژی هسته ای و سلولهای بنیادین همین بحث ماهواره ی امید است.

این حس امروزه در تمامی ابعاد ریز و درشت کشورمان خود را نشان داده است و از جمله در همین ماجرای شهرآورد فوتبال که بعد از 14 سال حضور داوران خارجی اولین مسئولینی که جرأت و جسارت استفاده از داور ایرانی را از خود نشان دادند مسئولین دولت آقای احمدی نژاد بودند که الحق و الانصاف داور ایرانی به خوبی ( حتی بهتر از داورهای خارجی قبلی ) از عهده ی قضاوت این بازی حساس برآمد .

آری من به احمدی نژاد رأی دادم و از بسیاری هم برای او رأی گرفتم و امروز در آستانه ی پایان دوره ی اول ریاست او نه تنها پشیمان نیستم بلکه خوشحالم که در به روی کار آمدن این دولت عدالت محور و اسلامی، این حقیر هم سهم کوچکی داشته ام.

دیدن این همه افتخار و عزت و سربلندی در صحنه های داخل و خارج کشور نیاز به علم غیب و دیده ی تیز بین ندارد بلکه:

ذره ای درک و خردلی انصاف کافی است.

والسلام.

کیوان عزتی / مسئول محتوای سایت راسخون
شنبه 26 بهمن 1387  2:00 PM
تشکرات از این پست
namebaran
haft_7
haft_7
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 115

ان شاء الله که در این انتخابات پیروز و سربلند باشیم ، و اون حزب که می خوام سر به تنش نباشه مفتضح بشه ، چون ما تا الان رئیس جمهوری با درایت مثل آقای احمدی نژاد نداشتیم ...

haft

پنج شنبه 1 اسفند 1387  1:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها