0

انتخابات ریاست جمهوری دهم

rassool
rassool
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 471

انتخابات ریاست جمهوری دهم

سلام دوستان
همه جا دارند میگن خاتمی داره میاد و یا میر حسین هم میاد. ولی من فکر میکنم رای مال احمدی نژاده
اگر غم لشگر انگیزد که خون عاشقان ریزد
من و ساقی به هم سازیم و بنیادش براندازیم
سه شنبه 24 دی 1387  3:55 PM
تشکرات از این پست
naserm
naserm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 168

پاسخ به:انتخابات ریاست جمهوری دهم

احمدی نژاد 100 در صد است
چهارشنبه 25 دی 1387  10:32 AM
تشکرات از این پست
rassool
rassool
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 471

مثلاً خاتمی گفته یا من یا میرحسین یا منم مثل دور دوم در انتخابات نهم کروبی از تمام سمتهام استعفا میدهم. یا هم از ایران میرم ادامه شبکه صبا را می دهم. یا اصلاً با نظام قهر می کنم. من رییس جمهوری..........
اگر غم لشگر انگیزد که خون عاشقان ریزد
من و ساقی به هم سازیم و بنیادش براندازیم
چهارشنبه 25 دی 1387  4:01 PM
تشکرات از این پست
clever_son
clever_son
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 163

من می خوام یه پیش بینی از نوع یوزار سیوی بکنم حالشو ببرید
میر حسین که عمرا بیاد ولی خاتمی 100 درصد میاد و رای هم میاره
حمید آقا گل باغا
شنبه 28 دی 1387  2:42 PM
تشکرات از این پست
rahbar
rahbar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 347

به نظر من اقدامات انجام شده در اين چهار سال دولت احمدي نژاد با كل 8 سال قبل قابل مقايسه نيست آقاي خاتمي 8 سال فرصت داشت آيا احساس مي كند كار ناتمامي مانده و يا اينكه مي خواهد با سياست هاي جديدي وارد شود خلاصه اينكه آزموده را آزمودن خطاست  
دوشنبه 21 بهمن 1387  4:49 PM
تشکرات از این پست
abre_sefid
abre_sefid
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 47

چرا...؟!!!!!!!!

چرا روزنامه مترو اوتاوای کانادا این قدر ازآقای احمدی نژاد بدگفته و از آقای خاتمی تعریف کرده ؟! چرا غربی ها از احمدی نژاد بدشون میاد و اینقدر ازخاتمی تعریف و تمجید می کنند؟! غربی ها دلشون واسه ایرانی ها سوخته یا  فکر خودشون هستند؟!!!!!!

http://www.metronews.ca/ottawa/World/article/178719

*سلام حضرت دوست به هر که محرم اوست *

سه شنبه 22 بهمن 1387  10:18 AM
تشکرات از این پست
rasekh65
rasekh65
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 31

نه خاتمی و نه کروبی هیچکدوم نمی تونن با احمدی نژاد رقابت کنن. احمدی نژاد تو این چهار سال به اندازه 8 سال خاتمی که نه بیشتر هم کار کرده .
سه شنبه 22 بهمن 1387  11:12 PM
تشکرات از این پست
rasekh65
rasekh65
کاربر طلایی1

مبانی فکری احمدی نژاد در راستای مبانی اسلامی بوده و هستش و خدا رو شکر تا اینجا خوب کار کرده . اگر نقصی در کارش بوده از سنگ اندازی های مخالفینش بوده . . کسی که با تفکر احمدی نژاد مخالف باشه با اصول اعتقادی اسلام و آرمان های نظام مخالفه .
سه شنبه 22 بهمن 1387  11:17 PM
تشکرات از این پست
papari
papari
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 314

باید انصاف داشت.خاتمی هم کم کار نکرده.به قدر توانش زحمت کشیده.فقط ایراد ما اینه که همه چیز رو زود از یاد می بریم.اگر احمدی نژاد به اندازه 8 سال خاتمی کار کرده پس چرا خیلی ها منتظر حضور خاتمی در انتخاباتند؟محبوبیت خاتمی بین مردم بی علت نیست.من که شخصا امیدوارم خاتمی بیاد و رای بیاره.
و این جهان پر از صدای پای مردمی است که همچنانکه تو را می بوسند در ذهن خود طناب دارت را می بافند.
سه شنبه 22 بهمن 1387  11:19 PM
تشکرات از این پست
papari
papari
کاربر برنزی

نقل قول rasekh65

مبانی فکری احمدی نژاد در راستای مبانی اسلامی بوده و هستش و خدا رو شکر تا اینجا خوب کار کرده . اگر نقصی در کارش بوده از سنگ اندازی های مخالفینش بوده . . کسی که با تفکر احمدی نژاد مخالف باشه با اصول اعتقادی اسلام و آرمان های نظام مخالفه .

نظر شما کاملا محترمه.ولی من به هیچ وجه  این قسمت آخرش رو قبول ندارم.اصلا چرا همه چیز رو با اسلام قاطی می کنید؟هر چیزی جای خودش رو داره و هر کسی هم میتونه با شخصی مخالف باشه بدون اینکه لطمه ای به اعتقادات اسلامیش بخوره.با این حساب طبق حرف شما هرکسی تو انتخابات بعدی به احمدی نژاد رای نده مسلمان نیست؟!!!!آره؟!!!!!
و این جهان پر از صدای پای مردمی است که همچنانکه تو را می بوسند در ذهن خود طناب دارت را می بافند.
سه شنبه 22 بهمن 1387  11:25 PM
تشکرات از این پست
mojahed
mojahed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 72

وقتی دولت مردان آمریکا منتظر روی کار آمدن اصلاح طلبان هستن و از اونا حمایت می کنند .آیا ما هم باید حامی حامیان دشمنان خودباشیم . امام علی علیه السلام می فرمایند که : شما سه دشمن دارید .:دشمن خودتان ،دشمن دوستتان و دوست دشمنتان

یا علیم.

چهارشنبه 23 بهمن 1387  12:28 AM
تشکرات از این پست
rasekh65
rasekh65
کاربر طلایی1

من کاری به شخص رئیس جمهور آینده نداشتم و حرفی رو که گفتم رو درست برداشت نکردید . منظورم اینه که چرا در حال حاضر که رئیس جمهوری که حرفش عدالته ، و در انجام هدفی که زیر بنایش مبانی اسلامی است چرا باید برخی مخالفت کنند و در صدد تخریب چهره اقداماتی انجام دهند . و این رو من از شمانمی پذیرم که گفتید : در انتخابات آینده کسی که به احمدی نژاد رای نده مسلمان نیست . بله اگر کسی باشه که بتونه بهتر از احمدی نژاد در راستای عدالت پیش بره ما چاکرش هم هستیم بیاد بسم الله . اما حضور شخصی مانند آقای خاتمی که کارنامه 8 ساله اش مشخص هست . می تونه بهتر از احمدی نژاد کار کنه ؟!
چهارشنبه 23 بهمن 1387  12:44 AM
تشکرات از این پست
papari
papari
کاربر برنزی

نقل قول rasekh65
من کاری به شخص رئیس جمهور آینده نداشتم و حرفی رو که گفتم رو درست برداشت نکردید . منظورم اینه که چرا در حال حاضر که رئیس جمهوری که حرفش عدالته ، و در انجام هدفی که زیر بنایش مبانی اسلامی است چرا باید برخی مخالفت کنند و در صدد تخریب چهره اقداماتی انجام دهند . و این رو من از شمانمی پذیرم که گفتید : در انتخابات آینده کسی که به احمدی نژاد رای نده مسلمان نیست . بله اگر کسی باشه که بتونه بهتر از احمدی نژاد در راستای عدالت پیش بره ما چاکرش هم هستیم بیاد بسم الله . اما حضور شخصی مانند آقای خاتمی که کارنامه 8 ساله اش مشخص هست . می تونه بهتر از احمدی نژاد کار کنه ؟!

من طبق حرف شما گفتم کسی که به احمدی نژاد رای نده مسلمان نیست.یعنی اینطور برداشت کردم.و خودم این نظر رو ندارم.عدالت اگر برای همه باشه خیلی خوبه.مثل سهمیه بنزین که برای یک سری از ماشین ها وجود نداره در صورتی که به نظر من همه ایرانیان داخل کشور در ذره ذره خاک ایران و ... سهیم هستند.البته من کوچک تر از این حرفام که وارد امور مملکت داری بشم و فقط نظر شخصیم رو گفتم.

چهارشنبه 23 بهمن 1387  2:02 AM
تشکرات از این پست
rafat_k50
rafat_k50
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 16

سلام دوستان عزيز
من يه سوالي داشتم، فكر نميكنيد باتوجه به مشكلات حاد اقتصادي مردم حضور احمدي نژاد ديگه به ضرر ملت تمام ميشه؟ و آيا بهتر نيست يه فرد توانا تر و بدون حاشيه زمام امور اجرائي را در دست بگيره؟
کارشناس آسیب شناسی اجتماعی و کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی
پژوهشگر مسایل اجتماعی و اعتیاد
چهارشنبه 23 بهمن 1387  3:01 AM
تشکرات از این پست
rafat_k50
rafat_k50
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 16

يه خورده منطقي اگر به مسايل جامعه نگاه كنيد خواهيد ديد كه در شرايط فعلي ميزان فقر و آسيبهاي اجتماعي در جامعه چه بر سر مردم آورده است. بهتر نيست ديگه احمدي نژاد را بر منافع ملت ترجيح ندهيم؟ بگذاريم افراد ديگري كه توانا ئي دارند بيايند شايد براي اين مردم آسيب ديده كاري بشود. اشتباه نكنيد منظورم بهيچوجه خاتمي نيست.
کارشناس آسیب شناسی اجتماعی و کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی
پژوهشگر مسایل اجتماعی و اعتیاد
چهارشنبه 23 بهمن 1387  3:08 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها