رينا: گلي که استهآوا زد تقصير من بود
رينا: گلي که استهآوا زد تقصير من بود
روي اشتباه پهپه رينا، دروازهبان ليورپول بود که آنها در دقيقه 61 ديدار با استهآوا بخارست روماني گل خوردند، اما در هر حال يک امتيازي که ليورپول از اين بازي گرفت صدرنشيني آنها را تضمين کرد.
|
|
|
رینا گفت: «به نظرم آمد که یکی از بازیکنان آنها در آفساید بود، اما وقتی بازی را بعدا دیدم متوجه شدم که تقصیر من است.
این اشتباه من بود و باید آن را بپذیرم و از فکر آن رهایی یابم. بازیکن حریف بیتردید جلوی من را گرفته بود اما من هم باید بهتر کار میکردم.»
در لحظه گل، رومئو سوردو مانع دید رینا شد و ضربه سر بازیکن حریف از دستان رینا لغزید و به درون دروازه غلتید.
رینا همچنین گفت که در اوایل بازی به چشم او لیزر میتاباندند: «طرفداران در خانه ترابزون اسپور هم همین کار را کردند، اما این یکی قویتر بود.»
روی هاجسون هم از نتیجهای که بازیکنان جوان و ذخیرهها گرفتند راضی است: «خوشحالم که صعود کردیم اما مهمتر از همه این که تیمی که به آن باور داشتیم توانست عملکردی عالی داشته باشد و نتیجهای که میخواهیم را بگیرد.
من کمی نگران انتخاب بازیکنانم بودم، چرا که بسیاری از آنها مدتها بود بازی نکرده بودند.»
هاجسون رایان بابل را به دلیل ساختن گل میلان یوانویچ ستود: «من برای رایان خوشحالم. او فرصتهای زیادی نداشت اما هر فرصتی را با دو دست ربود.»
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
شنبه 13 آذر 1389 11:04 AM
تشکرات از این پست