0

زرينچه: اميدوارم پس از چند سال استقلالي‌ها را در آزادي ببينم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي کاوه گفت: چندين سال از استقلال دور بودم و اميدوارم در جام حذفي فرصتي پيش بيايد تا پس از چند سال دوباره آبي‌پوشان را در ورزشگاه آزادي ببينم.

جواد زرينچه ، در مورد احتمال رويايي کاوه در مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي مقابل استقلال گفت: به خاطر شرايطم، چندين سال است از استقلال دور هستم، اما اگر عمري باشد و بتوانيم از سد شهرداري ياسوج بگذريم، مي‌توانم پس از چند سال دوري دوباره در ورزشگاه آزادي استقلالي‌ها را ببينم.
سرمربي کاوه در پاسخ به اين سؤال که آيا در صورت رسيدن کاوه به مرحله يک چهارم نهايي، آيا روي نيمکت تيمش خواهد نشست؛ تصريح کرد:‌ مربي غير حرفه‌اي نيستم و از اين کارها نمي‌کنم. استقلال را دوست دارم و اميدوارم هميشه قهرمان شود و البته اميدوارم شرايط به گونه‌اي شود که من هم بتوانم روزي به استقلال کمک کنم.
وي با بيان اينکه تيم ياسوجي هم تيم سرسخت و سمجي است، افزود: شهرداري ياسوج انگيزه زيادي براي بازي‌هاي حذفي دارد، اما شرايط کاوه هم بد نيست.
ملي‌پوش سابق فوتبال ايران در مورد عدم حضورش در تيم پيشکسوتان گفت: در اين تيم بازيکنان 35 تا 43 سال حضور دارند و من 44 سال دارم و به اين دليل به اين تيم دعوت نشدم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 13 آذر 1389  8:10 AM
تشکرات از این پست
rezajafarizadeh
دسترسی سریع به انجمن ها