0

پیتزا چوبی هاوایی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

پیتزا چوبی هاوایی

شکل جالب و رنگارنگ این پیتزا که مثل آبنبات چوبی است همه را برای حتی یکبار چشیدن وسوسه می‌کند.

مناسب برای :6 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

زمان آماده سازی مواد این پیتزا 40 دقیقه و زمان پخت 15 دقیقه است. با این میزان مواد شما می توانید 24 عدد پیتزای چوبی داشته باشید.
 

مواد لازم: 

آناناس

250 گرم

خمیر پیتزا

به مقدار لازم

کالباس خردشده

100 گرم

پنیر موتزارلا (رنده شده) 

¾ پیمانه

پیازچه

3 ساقه

سس پیتزا

2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. خمیر پیتزا را تهیه کنید. ولی حواستان باشد که نیم تا یک سوم این خمیر برای این پیتزاهای چوبی استفاده می‌شود. بقیه خمیر را می‌توانید فریز کنید و در مواقع لازم استفاده کنید.
  2. آناناس را پوست گرفته و خرد کنید، کالباس و پیازچه خرد شده را در ظرفی با هم مخلوط نمایید.
  3. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر را که کاملا استراحت کرده و آماده شده را ورز دهید و آن را به شکل یک مستطیل با ابعاد 42 در 22 سانتی متر و ضخامت حدود نیم سانتیمتر درآورید.
  4. سس پیتزا را روی خمیر بمالید و روی آن پنیر موتزارلای رنده شده بریزید.
  5. مخلوط آناناس را روی خمیر پخش کنید. از یک سمت خمیر حدود 2 سانتی متر فاصله نگه دارید. سپس از قسمت طولی، شروع به رول کردن خمیر نمایید. سر و ته خمیر را ببرید و استوانه ایجاد شده را به 24 دایره با ضخامت تقریبی 1.5 سانتی متر ببرید.
  6. دایره‌های پیتزا را در سینی فر بچینید، بین آنها فاصله بگذارید تا وقتی در زمان پخت حجیم شدند به هم نچسبند. سیخ‌های چوبی که نیم ساعت در آب بوده‌اند را را داخل آنها قرار دهید و روی آنها کمی روغن زیتون بمالید.
  7. در میانه پخت یکبار سینی را بیرون بیاورید، آنها را زیر و رو کنید.
  8. به مدت 14 الی 15 دقیقه یا تا زمانی که پیتراها طلایی و ترد شوند آنها را بپزید.
  9. پیتزاها را از فر بیرون بیاورید و سرو نمایید.
پنج شنبه 14 آذر 1392  11:24 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها