0

پلومرغ ( برای روزهای سرما خوردگی)

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

پلومرغ ( برای روزهای سرما خوردگی)

پلو مرغی خوشمزه و کاملا آبپز برای روزهای سرماخورگی.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

 پلومرغی آسان، سریع و سالم که مناسب بچه‌هاست. در زمان‌های سرماخوردگی این غذا بعد از سوپ مرغ از بهترین‌هاست چون هم شما را سیر می‌کند و هم مواد لازم را به بدن می‌رساند.

شاید به نظر شما میزان مرغ این غذا کم باشد، اما با خوردن آن متوجه می‌شوید که پلوی خالی آن بدون مرغ هم بسیار خوشمزست.

مواد لازم:

ران کامل مرغ

2 عدد

برنج

4 پیمانه

زعفران سائیده شده

1 قاشق چایخوری

کره

2 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد

سیر

4 حبه

نمک، فلفل، زردچوبه

به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. برای تهیه این غذا از 2 عدد ران کامل مرغ استفاده می‌کنیم  که برای 4 نفر کافیست؛ پی در زمان سرو این غذا ران‌ها را نصف می‌کنیم.
  2. ابتدا ران را آبپز می‌کنیم به اینصورت که ران مرغ را با میزان مناسبی آب در قابلمه روی شعله متوسط گاز قرار می‌دهیم، در ابتدای کارنمک و ادویه را به آن اضافه می‌کنیم، وقتی آب آن جوش آمد پیاز پوست گرفته  و چهارقاچ شده  و سیر را به قابلمه اضافه می‌کنیم.
  3. شعله را کم می‌کنیم و در قابلمه را می‌بندیم تا مرغ به آهستگی بپزد؛ توجه داشته باشید که اگر مرغ زیاده از حد بپزد گوشت از استخوانها جدا شده و برای سرو شکل زیبایی ندارد.
  4. زعفران رادر یک استکان ریخته، 2 قاشق غذاخوری آب جوش به آن اضافه می‌کنیم و درش را می‌بندیم. استکان زعفران را روی بخار کتری فرار می‌دهیم تا زعفران دم بکشد و خوب رنگ بیندازد.
  5. وقتی مرغ پخت  در قابلمه را برداشته و پیاز و سیرها را از قابلمه خارج کرده و برنج شسته شده را به آن اضافه می‌کنیم.
  6. شعله را متوسط کرده تا آب مرغ دوباره بجوشد. توجه داشته باشید که در این مرحله فقط باید 1 بند انگشت آب مرغ روی برنج باشد؛اگر آب مرغ بیشتر بیشتر بود شعله را زیاد می‌کنیم تا همزمان با پخت برنج آب بیشتری تبخیر شود. در این زمان زغفران را نیز اضافه می‌کنیم.
  7. وقتی آب مرغ تمام شد کره  را اضافه کرده و برنج را دم می‌اندازیم.
پنج شنبه 14 آذر 1392  11:18 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
دسترسی سریع به انجمن ها