دلايل ناكامي تيم اميد از زبان ناظر كميته ملي المپيك
دلايل ناكامي تيم اميد از زبان ناظر كميته ملي المپيك
ناظر کميته ملي المپيک در تيم فوتبال اميد عدم همکاري باشگاهها، بيتدبيري فدراسيون و انجام نشدن کارهاي تاکتيکي را از جمله عوامل موثر در ناکامي اين تيم دانست.
|
|
|
ميرزاده درباره عملکرد تيم اميد در بازي هاي آسيايي گوانگجو اظهار داشت: گزارشي از عملکرد تيم نوشته ام که آن را به مسئولان کميته ملي المپيک خواهم داد. کليه گزارش هايم در مورد اردوهاي مختلف اين تيم را ارائه خواهم کرد. در اين گزارش ها تاکيد کرده ام که اين تيم با چه مشکلاتي مواجه بود.
وي افزود: اولين مشکل اميد عدم همکاري باشگاه ها با اين تيم بود. دومين مسئله بي تدبيري فدراسيون فوتبال در مقابل اين عدم همکاري بود. تيمي که به گوانگجو اعزام شد حتي يک بار هم بازيکنانش کنار هم بازي تدارکاتي انجام نداده بودند. اين تيم حتي اردوي طولاني مدت نداشت. باشگاه ها نمي گذاشتند بازيکنان در اردو بمانند يا بازيکن نمي دادند.
ناظر کميته ملي المپيک تاکيد کرد: مشکل بعدي اين تيم انجام نشدن کارهاي تاکتيکي و ترکيبي بود. من يک بار اين موضوع را به غلامحسين پيرواني گفتم و او در جمع بازيکنان گفت آقاي ميرزاده مي خواهد که ما کار تاکتيکي کنيم اما آيا همه هستند که چنين تمريناتي انجام دهيم؟ يکي از دلايل شکست تيم در بازي هاي آسيايي خستگي بازيکنان بود. در تمامي بازي ها در نيمه اول خوب بوديم اما در نيمه دوم بدني کم مي آورديم.
ميرزاده يادآور شد: اين بازيکنان ليگي هستند و بدن هايشان براي فشردگي مسابقات تورنمنتي آماده نبود و اين مسئله هم به در اختيار نداشتن بازيکنان در اردوها بازمي گردد. اگر قرار باشد به همين شيوه ادامه دهيم به المپيک هم صعود نمي کنيم. من سعي مي کنم در گزارشم هر آنچه که ديده ام را بياورم و از خواندن مطبوعات هم صرف نظر کرده ام تا نوشته ها تاثيري در ارائه گزارشم نگذارد.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا به تغيير کادرفني معتقد است يا خير به فارس گفت: هر چند کاستي هاي فني وجود داشت اما من اشکال کار را در پيرواني نمي بينم. بايد در برنامه ريزي خود را اصلاح کنيم اما با اين شيوهاي که در پيش گرفته ايم به المپيک هم صعود نمي کنيم.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
تشکرات از این پست