مسموميت غذايي، مشکل شايعي است که متخصصان معتقدند مي توان آن را با درمان هاي خانگي برطرف کرد. در اين مطلب به نقل از «هلث نيوز» به چند روش براي درمان مسموميت اشاره شده است.
ريحان: گياهي مفيد براي رفع عفونت و بهبود اختلال معده است. با افزودن ريحان به وعده غذايي يا مصرف چاي ريحان، باکتري هاي مضر از معده دفع مي شود.
زنجبيل: آنتي بيوتيک طبيعي براي رفع ناراحتي معده است. در اين زمينه مي توان از دمنوش زنجبيل استفاده کرد يا مقداري زنجبيل رنده شده را به غذا افزود.
ليموترش: ليمو سرشار از اسيدهاي سالم است که باکتري مضر موجود در معده را از بين مي برد.
نعناع: آب نعناع، درمان موثري براي رفع عفونت هاي معده ناشي از مسموميت است.
زيره سياه: براي کاهش ناراحتي، يک قاشق مرباخوري زيره سياه پودرشده به غذا اضافه کنيد.
آب انار: پوست درخت انار ارزش دارويي دارد که در درمان ناراحتي معده بسيار موثر است.
شکر قهوه اي: يکي از روش هاي درمان مسموميت غذايي استفاده از شکر قهوه اي است. هنگام مسموميت غذايي، فرد انرژي زيادي از دست مي دهد و مصرف يک قاشق مرباخوري شکر قهوه اي آن انرژي از دست رفته را باز مي گرداند.
ماست: ماده غذايي ضدعفوني کننده است که براي درمان مسموميت غذايي، بايد به برنامه غذايي افزوده شود.
آلوئه ورا: براي برطرف کردن عفونت معده، نصف فنجان آب آلوئه ورا مصرف کنيد.
سرکه سيب: سرکه سيب علاوه بر مقابله با مسموميت غذايي، در پيشگيري از بروز بيماري هاي ديگر نيز موثر است.
تخم شنبليله: مقداري تخم شنبليله را در آب خيس و پس از نيم ساعت آن را آب کش کنيد و طي روز کم کم آب به دست آمده را ميل کنيد.
چاي سياه: اسيد تانيک موجود در چاي سياه در درمان مسموميت غذايي موثر است. خوردن ناشتاي يک فنجان چاي در رفع مسموميت غذايي موثر است.
موز: برخي مي گويند اگر دچار مسموميت غذايي شده ايد، از خوردن موز بپرهيزيد. اما متخصصان معتقدند که موز سرشار از پتاسيم است که باکتري ها را از بين مي برد.