پاسخ به:منبع اس ام اس های عاشقانه
قشنگترين نگاهم را برايت کنار گذاشتم تا بداني با تمام وجود دوستت دارم . . . . . . باز باران باريد خيس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابري هوا هر کجا هستي باش آسمانت آبي / و تمام دلت از غصه ي دنيا خالي . . .
حالا که قرار نيست ديگر حوا ي من باشي به چه اميدي آدم شوم ؟ . . . اين فاصله ها که بين ما بسيارند / از بودن ما کنار هم بيزارند يک روز براي ديدنت مي آيم / اما اگر اين فاصله ها بگذارند . . .
آنقدر دور شده اي که چشمانم حتي خواب آمدنت را هم نمي بينند . . . . . . بوسه هايت انار را مي ترکاند ، نفس هايت سيب را مي رساند ، آغوشت ابر را مي باراند پاييزتريني تو !
عمقِ چشم هات قصه ي هزار و يک شبِ يلداست تمام نمي شود هر چه مي خوانم . . . . . . کار سختي ستْ دوست نداشتنِ تو بايد براي خودم کار ديگري دست و پا کنم . . .
از ابتداي آن روز که شامگاهش باران بر گونه هاي تو باريد من گمشده ام . . . . . . طوري که دل تو خواست باشم، نشدم / دلخواه دل تنگ خودم هم نشدم حوا تو به خانه بهشتي برگرد / من هم متاسفم که آدم نشدم . . .
بگذار ديوانه صدايم کنند! بگذار بگويند مجنون! فرقي نمي کند! من تمام هويت خود را از زماني که اسمم را ديگر صدا نزدي از ياد برده ام!
حسي دارم ، اگـــــر بدا ني بد نيست / شعري گفتم تو هم بخواني بد نيست الآن خيلي دلم بـرايت تنگ است / در هــر صورت خبر رســاني بد نيست . .
اي دل، دل سودا زده، سامانم کـو؟ / اي کالبد تهي شده جـــــــانم کـو؟ امـــروز که از هميشه مشتاق ترم / اي خانه ي سوت و کور مهمانم کو؟
نسبت به تو حس کور ميـلي دارم / دور و بـــــــر خود هـــزار ليـلي دارم من نــاز نمي خرم شما هم نفروش / چون عاشق کشته مرده خيلي دارم . . .
از بس که درون سـيـنـ ـه تنهـا مـــانده / در مـــانده ا م از دست دل وا مـانده در داخل سيـ ـنـ ه درد شيريني هست / آيــــا دل من پيش شمـا جـا مــانده !؟