می توانید بر روی سالاد های مختلف یا برای تزئین دور غذا از این تخم مرغ ها استفاده کنید.
مواد لازم:
آب لبو
1 پیمانه
(45 کالری)
سرکه سیب
1/2 پیمانه
(15 کالری)
شکر سفید
1/2 پیمانه
(390 کالری)
تخم مرغ پخته، پوست کنده
18 عدد
(1260 کالری)
طرز تهیه :
1
برای تهیه تخم مرغ سرخ، ابتدا آب چغندر (لبو) پخته شده را در یک ظرف بزرگ به همراه سرکه سیب، شكر و آب به هم بزنید تا شکر حل شود.
2
تخم مرغ سخت پخته شده و پیاز را اضافه كنيد تا تخم مرغ درون مايع قرار بگيرد.
3
ظرف را در یخچال به مدت 1 تا 3 روز قرار دهيد تا تخم مرغ ها رنگ بگيرد و بعد از آن براي تزئين روی غذاها و سالادها استفاده كنيد.