0

املت گوجه و میگو

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

املت گوجه و میگو

صبحانه‌ای مقوی با طعمی برجسته و متفاوت که بسیار مناسب برای بعد از ورزش و پیاده روی در صبح‌های جمعه است.

مناسب برای :6 نفر

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

با این مقدار مواد می‌توانید این املت را در مدت 30 دقیقه، برای 6 نفر درست کنید. میزان کالری این املت 1450 کیلوکالری می‌باشد.

مواد لازم:

میگو

400 گرم

تخم‌مرغ

6 عدد

گوجه‌فرنگی

2 عدد

پیازچه با ساقه

3 عدد درشت

سیر

2 حبه

فلفل قرمز تند

1 عدد

زنجفیل تازه رنده‌شده ⅕ قاشق غذاخوری
روغن مایع

3 تا 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به مقدارلازم

طرز تهیه:

  1. پوست میگو‌ها را می‌گیریم. پشت و جلوی میگو‌ها را برش داده و رگ سیاه آن را خارج می‌‍کنیم. مغز گوجه‌فرنگی را جدا می‌کنیم و پیازچه‌ها را خرد می‌کنیم. میگو‌ها را با تخم‌مرغ و گوجه‌فرنگی و پیازچه مخلوط می‌کنیم.
  2. تابه را روی حرارت قرار داده و یک قاشق غذاخوری روغن در آن می‌ریزیم. سیر را رنده می‌کنیم سپس فلفل قرمز را هم خرد می‌کنیم و آنها را با زنجفیل در روغن تفت می‌دهیم تا عطر سیر و زنجفیل به مشام برسد. سپس از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم خنک شود. وقتی خنک شد، آن‌را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و هم می‌زنیم.
  3. مقداری روغن در تابه‌‎ای کوچک گرم می‌کنیم. از مایه به اندازۀ یک ملاقۀ کوچک در تابه می‌ریزیم. تابه را کمی دورانی می‌چرخانیم تا مواد در ماهیتابه یکدست شود. سپس هر طرف آن را برای 2-3 دقیقه روی حرارت متوسط می‌پزیم. املت را از تابه خارج می‌کنیم و گرم نگه می‌داریم. به این ترتیب از تمامی مخلوط املت تهیه می‌کنیم.
یک شنبه 10 آذر 1392  4:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها