
صبحانهای مقوی با طعمی برجسته و متفاوت که بسیار مناسب برای بعد از ورزش و پیاده روی در صبحهای جمعه است.
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
با این مقدار مواد میتوانید این املت را در مدت 30 دقیقه، برای 6 نفر درست کنید. میزان کالری این املت 1450 کیلوکالری میباشد.
مواد لازم:
میگو |
400 گرم
|
تخممرغ |
6 عدد
|
گوجهفرنگی |
2 عدد
|
پیازچه با ساقه |
3 عدد درشت
|
سیر |
2 حبه
|
فلفل قرمز تند |
1 عدد
|
زنجفیل تازه رندهشده |
⅕ قاشق غذاخوری |
روغن مایع |
3 تا 4 قاشق غذاخوری
|
نمک و فلفل |
به مقدارلازم
|
طرز تهیه:
-
پوست میگوها را میگیریم. پشت و جلوی میگوها را برش داده و رگ سیاه آن را خارج میکنیم. مغز گوجهفرنگی را جدا میکنیم و پیازچهها را خرد میکنیم. میگوها را با تخممرغ و گوجهفرنگی و پیازچه مخلوط میکنیم.
-
تابه را روی حرارت قرار داده و یک قاشق غذاخوری روغن در آن میریزیم. سیر را رنده میکنیم سپس فلفل قرمز را هم خرد میکنیم و آنها را با زنجفیل در روغن تفت میدهیم تا عطر سیر و زنجفیل به مشام برسد. سپس از روی حرارت برداشته و میگذاریم خنک شود. وقتی خنک شد، آنرا به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و هم میزنیم.
-
مقداری روغن در تابهای کوچک گرم میکنیم. از مایه به اندازۀ یک ملاقۀ کوچک در تابه میریزیم. تابه را کمی دورانی میچرخانیم تا مواد در ماهیتابه یکدست شود. سپس هر طرف آن را برای 2-3 دقیقه روی حرارت متوسط میپزیم. املت را از تابه خارج میکنیم و گرم نگه میداریم. به این ترتیب از تمامی مخلوط املت تهیه میکنیم.