یک میانوعده و پیشغذای بسیار خوشمزه و دلچسب که در عینحال یک اسنک دوستداشتنی برای طرفداران پیتزا هم محسوب میشود.
مناسب برای :10 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
می توانید مواد را آماده و روی نان قراردهید و به همین صورت اسنک را فریز کنید و هر زمان که خواستید آن را میلکنید، از فریزر خارجکرده در فر داغکرده با دمای 175 درجهسانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قراردهید تا حدی که پنیر روی اسنک کاملاً ذوبشود. با این مقدار مواد می توانید 10 اسنک برای 10 نفر در مدت 20 تا 30 دقیقه درستکنید.
مواد لازم:
پنیر موزارلای خرد شده
|
½پیمانه
|
پنیر چدار خرد شده
|
½پیمانه
|
قارچ خرد شده
|
120 گرم
|
پپرونی خرد شده
|
⅓پیمانه
|
سس مایونز
|
⅓پیمانه
|
پیاز خرد شده
|
¼پیمانه
|
زیتون
|
3 قاشق غذا خوری
|
نان همبرگری از وسط نصف شده
|
5 عدد
|
طرز تهیه:
-
در یک کاسه گود، پنیر چدار، پنیر موزارلا، قارچ، پپرونی، سسمایونز، پیاز و زیتون را با هم ترکیب میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.
-
نان همبرگریی که از وسط برش دادیم را خوب باز میکنیم تا قسمتی از نان،بر اثر فشار چاقو، جمع شده باقینماند و برای گستراندن مواد، روی نان فضای بیشتری داشته باشیم. مخلوط را روی نان مالیده و به مدت 10 دقیقه در دمای 175 درجه سانتیگراد داخل فر قرار میدهیم.