چرا جمعه ها غمگین است
سلام راسخونی ها شما شاید به این نتیجه رسید باشید که جمعه ها خیلی غمگین هستش بخصوص اواخر جمعه یعنی غروب جمعه که خیلی از عاشقان دلشون پر می زنه و آرزوی یار رو می کنن تو این پست تصمیم گرفتم این راز رو بر ملاء کنم البته به عقیده خودم این پست رو نوشتم و نظر خودم هستش لطفا نظراتون رو هم بدید که چرا جمعه غمگین هستش به نظر من علاوه بر اینکه جمعه یک روز خاص هستش اما دلیل خاص بودن غروب جمعه این هستش که تو روایات داریم که غروب جمعه پروندهای هفتگی ما رو خدمت امام زمان ع عرضه می کنند وقتی آقا ناراحت میشه و برای ما شیعیان استغفار می کنه و از ذات اقدس اله تقاضای بخشش ما رو داره ناگهان قلب ما اندوهگین میشه و از گذشته خود پشیمان می شیم یعنی اول آقا برای ما طلب مغفرت می کنه حزنی در ما به وجود میاد که سبب توجه ما به امام عصر و مقام ولایت و سبب بخشش و غفران ما میشه آخه شب قبل غروب جمعه دعای پدر امام زمان رو خوندیم که حضرت امیر می فرماید اللهم اغفر لی اذنووب التی تحبس دعا پس بچه ها بیان یک کاری کنیم که غروب جمعه آقا رو شاد کنیم و اون حزن مون فقط به جهت دوری از معشوق باشه نه به جهت گناهامون میان عاشق و معشوق هیچ حایل نیست تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز
مدیریت تالار مهدویت
مدیریت تالار فرق و مذاهب
رسیدن به لقاء پروردگار میسور نیست مگر با درک نشاهه شب
ان الوصول الی الله سفر لا یدرک الی بامتطاء الیل
پاسخ به:چرا جمعه ها غمگین است
خوشا بحالتون
متاسفانه من خیلی وقته که دیگه جمعه ها دلم نمی گیره
خیلی دلم برا جمعه هایی که دلگیر بود تنگ شده
خدایا با نائل شدن به توفیق ترک گناه ما رو به آقامون نزدیکتر کن
اللهم عجل الولیک الفرج
بریز ای کوفه بر فرقم هر آن قدری بلا داری
مبادا از برای دخترم،زینب نگه داری
یا حسین (ع)
جمعه ها غمگین است چرا که آفتاب هست و ما چشم هایمان را بسته ایم دنبال نور می گردیم
کاربر گرامی fetatالبته این طور صحبحت کردن نشانه تواضع جنابعالی هستش انشاء الله زیر سایه ولی عصر موفق باشید