0

سایت های مخصوص آموزش زبان

zahra7720
zahra7720
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 642

سایت های مخصوص آموزش زبان

سلام به دوستای گل راسخونی

من چندتا از سایت هایی رو که برای آموزش زبان مفیده و خودم نتیجه گرفتم معرفی میکنم . دوستای دیگه هم هر کی می  دونه بذاره تا یه مجموعه کامل داشته باشیم.  

اولین  سایت:                                                                                                      www.livemocha.com

دومی:                                                                                                                      www.zaroori.ir    

سومی:                                                                                                                   www.enpedia.ir  

توی اولی میتونید دوستای نیتیو انتخاب کنید صداتونو براشون بفرستید تا اونا تصحیح کنن. سوالاتتونم میتونید بذارید تا همه اشکالاتتونو بگیرن وکلی کار  دیگه برای بهبود زبان...

توی دومی هر چی برای تقویت  زبان بخواید هست . یه منبع خوبه...

توی سومی اصطلاحاتو میتونید یاد بگیرید . با ثبت ایمیلتونم هر هفته براتون چندتا اصطلاح ارسال میشه.

الهی داغ محبتت را بر دل هر که نهادی 

خرمن وجودش را به باد نیستی در دادی 

پنج شنبه 11 آذر 1389  11:22 PM
تشکرات از این پست
zahra7720
zahra7720
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 642

پاسخ به:سایت های مخصوص آموزش زبان

hoosianp کاربر راسخونی عزیز:

سلام. گفته ی شما در مورد سایتهای دوم و سوم درسته اما سایت اول (LIVEMOCHA) برای شما عالیه .چون بعداز ثبت نام آموزش درساشو از ابتدایی ترین ج مثل سلام و احوال پرسی شروع میکنه . من خودم اسپانیایی رو میخوام تو این سایت شروع کنم. شما شروع کنید پشیمون نمیشید.

الهی داغ محبتت را بر دل هر که نهادی 

خرمن وجودش را به باد نیستی در دادی 

چهارشنبه 17 آذر 1389  1:06 AM
تشکرات از این پست
hoosianp
hoosianp
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1508

پاسخ به:سایت های مخصوص آموزش زبان

راسخونی عزیز بنده رجوع کردم و ثبت نام هم کردم اما محیط کار با این سایت آموزش خیلی مشکل هستش نیاز داره کسی آدم رو راهنمایی کنه به هر حال ممنون از لطفت اگر دوست داشتی توضیحاتی به من بدید به مسنجر یاهوم پیامی بدید hoosianp@yahoo.com با تشکر
چهارشنبه 17 آذر 1389  12:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها