مواد لازم برای پنج نفر
گوشت چرخکرده |
500 گرم
|
بلغور ریز کوفتهای |
1/4 پیمانه
|
پیاز متوسط |
دو عدد
|
سیر |
دو حبه
|
گوجهفرنگی پوره شده |
یک پیمانه
|
زیره سبز |
یک قاشق چایخوری
|
نعناع خشک |
یک قاشق چایخوری
|
فلفل سیاه |
یک قاشق چایخوری
|
نمک |
یک قاشق چایخوری
|
فلفل قرمز |
نصف قاشق چایخوری
|
گشنیز |
پنج شاخه
|
رب گوجهفرنگی |
یک قاشق مرباخوری
|
روغن |
به میزان لازم
|
روش تهیه
* بلغور را در کــاسهای ریخته، روی آن 1/4 پیمانه آب جوش میریزیم و اجازه میدهیم تا بلغور آب را به خود بکشد.
* سیرهای ساطوری شده، یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل، نعنا خشک و گوشت چرخکرده را به بلغور افزوده و کاملا ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند.
* مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم نموده و هر قسمت از گوشت را به دور سیخ میکشیم، سپس به همان حالت گوشتها را از سیخها خارج کرده، در سینی فر چرب شده چیده و سینی را به مدت 25-20 دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا کبابها بپزد.
روش تهیه سس
* یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و تفت داده تا پیاز نرم شود.
* رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و تفت میدهیم، سپس پوره گوجهفرنگی را نیز افزوده و میگذاریم تا روی حرارت آب اضافه آن کشیده شود.
* گشنیز ساطوری شده، فلفل قرمز و نمک را افزوده و سس را از روی حرارت برمیداریم.
* برای سرو این خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کبابها را روی سس میچینیم.