مواد اولیه :
تخممرغ آبپز هشت عدد
سياهدانه يك قاشق چايخوري
دانهخردل يك قاشق چايخوري
فلفلتند دو عدد
شكر يك قاشق سوپخوري
نمك يك قاشق سوپخوري
سركه سفيد به ميزان لازم
طرز تهيه:
تخممرغها را پوست كنده و با خلال دندان چند جاي تخممرغ را سوراخ كرده و درون شيشه ميچينيم، سپس دانه خردل، فلفلتند، نمك و شكر را اضافه كرده و روي آنها، به ميزان لازم سركه ريخته، به طوري كه روي آنها را بپوشاند و در شيشه را بسته و در يخچال به مدت يك هفته، ميگذاريم بماند، بعد از گذشت اين زمان، ترشي آماده مصرف است.
نكته:
ميتوان اين ترشي را به عنوان سالاد استفاده كرد.