مواد اولیه :
هلو و گلابی از هر کدام دو عدد
پودر فلفل قرمز به ميزان لازم
سير دو حبه
سركه سفيد به ميزان لازم
شكر در صورت تمايل دو قاشق غذاخوري
نمك به ميزان لازم
دارچين دو تا سه چوب
طرز تهيه:
هلو و گلابي را پس از شستن و خشك كردن رنده كنيد. هلو را با رنده ريز و گلابي را با رنده درشت. سير رنده شده را با سركه، نمك و فلفل به هلو و گلابي اضافه كنيد. شكر را اضافه كرده تا تيزي سركه سفيد گرفته شود، سپس ترشي را در ظرف شيشهاي بريزيد و به مدت يك هفته در يخچال نگهداري كنيد. پس از طي شدن اين مدت ترشي آماده است.