0

ترشي بادمجان و هويج

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

ترشي بادمجان و هويج

مواد اولیه :

     بادمجان كبابي ساطوري‌شده سه پيمانه
     هويج رنده‌شده يك و نيم پيمانه
     سبزي ( ريحان، جعفري و گشنيز) ساطوري‌شده يك پيمانه
     سير رنده‌شده سه قاشق غذاخوري
     گردوي خردشده 1/4 پيمانه
     فلفل سياه، نمك و زردچوبه و سرکه به ميزان لازم
     فلفل سبز خردشده يك قاشق غذاخوري

 



طرز تهيه:

بادمجان، هويج، سبزي و بقيه مواد را مخلوط كرده و سپس سركه را اضافه مي‌‌كنيم و در ظرف مورد نظر مي‌‌ريزيم. دو تا سه روز بعد ترشي آماده مصرف است.

نكته ترشي‌هايي كه داراي سركه هستند در ظرف فلزي نگهداري نكنيد چون باعث حل شدن مواد ظرف در ترشي خواهد شد.

 
 
پنج شنبه 11 آذر 1389  6:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها