مواد اولیه :
گل كلم خرد شده نصف عدد
هويج ورقه شده دو عدد
كرفس ورقه شده دو شاخه
لوبيا سبز نازك خرده شده يك پيمانه
كلمپيچ خرد شده 1/4 عدد
فلفل قرمز درسته يا خرد شده يك تا چهار عدد
زنجبيل تازه رنده شده دو تا سه قاشق غذاخوري
فلفل دلمهاي قرمز خلالي شده يك عدد
زردچوبه نصف قاشق چايخوري
سركه سفيد هفت قاشق غذاخوري
شكر يك تا دو قاشق غذاخوري
روغن زيتون چهار تا شش قاشق غذاخوري
آب ليموترش دو عدد
نمك به ميزان لازم
طرز تهيه برای 12 نفر:
گل كلم، هويج، كرفس، لوبيا سبز، فلفل قرمز، كلمپيچ، سير، زنجبيل و فلفل دلمهاي را در آبكشي ريخته، نمك بزنيد و بگذاريد چهار ساعت بماند.
سبزيهاي نمك زده را در كاسهاي ريخته و زردچوبه، سركه، شكر، روغن زيتون و آبليمو را به آن بيفزاييد و هم بزنيد. سپس به اندازه كافي در آن آب بريزيد تا فقط طعمها با هم مخلوط شوند. در ظرف را ببنديد و حداقل يك ساعت بگذاريد بماند و سپس آن را سرو كنيد. اين شور تا دو هفته در يخچال قابل نگهداري است.