0

ترشی گیلاس

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

ترشی گیلاس

مواد لازم

ترشی : نیم کیلو

سرکه : به مقدار لازم

فلفل دانه : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

ترخون : چند برگ



 

طرز تهیه :

دم گیلاس را از بین برده گیلاسهای محکم و سالم را انتخاب کرده کنار بگذارید ، سرکه را با نمک برای چند دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود ، سپس گیلاسها را در بطری ریخته روی آن سرکه و نمک بریزید و به هر بطری مقداری ترخون و فلفل دانه اضافه کنید و سه روز بعد سرکه را دور ریخته ، سرکه تازه در آن بریزید و دوباره با نمک بجوشانید و بگذارید سرد بشود . سپس در بطری کرده پس از 15 الی 20 روز مورد استفاده قرارش دهید .

 

 
 
پنج شنبه 11 آذر 1389  6:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها