ترشی گیلاس
مواد لازم
ترشی : نیم کیلو
سرکه : به مقدار لازم
فلفل دانه : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
ترخون : چند برگ
طرز تهیه :
دم گیلاس را از بین برده گیلاسهای محکم و سالم را انتخاب کرده کنار بگذارید ، سرکه را با نمک برای چند دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود ، سپس گیلاسها را در بطری ریخته روی آن سرکه و نمک بریزید و به هر بطری مقداری ترخون و فلفل دانه اضافه کنید و سه روز بعد سرکه را دور ریخته ، سرکه تازه در آن بریزید و دوباره با نمک بجوشانید و بگذارید سرد بشود . سپس در بطری کرده پس از 15 الی 20 روز مورد استفاده قرارش دهید .
پنج شنبه 11 آذر 1389 6:18 PM
تشکرات از این پست