کالزونه ای خوشمزه از انواع سبزیجات مختلف و تازه …
موادلازم:
خمير کالزونه
700 گرم
(1400 کالری)
بادمجان
2 عدد
(220 کالری)
كدو پوست كنده و خرد شده
4 عدد
(160 کالری)
فلفل دلمه اي خرد شده
2 عدد
(40 کالری)
قارچ تازه خرد شده
1 پیمانه
(50 کالری)
پیاز قرمز درشت خرد شده
1/2 پیمانه
(5 کالری)
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
(240 کالری)
گردو خرد شده
2 قاشق غذاخوری
(50 کالری)
رزماری تازه
1 قاشق چایخوری
(0 کالری)
نمک
1/4 قاشق چایخوری
(0 کالری)
فلفل سیاه
1/4 قاشق چایخوری
(0 کالری)
پنیر موتزارلا
2 پیمانه
(1140 کالری)
آرد
1 پیمانه
(340 کالری)
طرزتهیه:
1
برای تهیه كالزونه سبزيجات، ابتدا فر را روی دماي 450 درجه فارنهایت (225 درجه سانتیگراد) قرار دهيد.
2
بادمجان، کدو سبز، فلفل شیرین، قارچ و پیاز را با هم مخلوط كنيد و بر روی حرارت ملایم با روغن کمی تفت دهيد.
3
سپس به مدت 15 تا 18 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شود، در فر قرار دهيد.
4
در یک کاسه بزرگ، سبزیجات بو داده، گردو، رزماری، نمک و فلفل سیاه را مخلوط كنيد و پنیر را به آرامی اضافه كنيد.
5
بر روی یک سطح صاف، كمي آرد بپاشيد و خمیر کالزونه را با استفاده از وردنه پهن كنيد و به شكل دايره خمیر را قالب بزنید و جدا كنيد.
6
خمير را با مواد پر كنيد و دور آن را ببنديد و با قلم مو به آرامی با شیر روي آن را پوشش دهيد.
7
كمي آرد بر روي ظرف مخصوص فر بپاشيد و كالزونه ها را درون ظرف گذاشته و در فر به مدت 12 تا 18 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، قرار دهید.
8
كالزونه سبزيجات را از فر خارج نموده و سرو کنید.