0

قارچ پلو ایتالیایی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

قارچ پلو ایتالیایی

این غذای ساده و خوشمزه بسیار سریع آماده می شود و می تواند در مهمانی های ساده نیز سرو شود.

مناسب برای :5 نفر

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

ریزوتوی  قارچ حداکثردر زمان 30 دقیقه آماده می‌شود و این مقدار مواد برای سرو برای 4 نفر کافی است.

آنچه در تهیه ریزوتوی قارچ اهمیت دارد استفاده از عصاره قارچ برای تهیه ریزوتو است اما اگر در دسترس ندارید می‌توانید از عصاره سبزیجات هم استفاده کنید.

برنج ریزوتو در واقع یک دستور پایه دارد که بنابر ذائقه و موادی که به آن اضافه می‌شود می‌توان آن را متنوع کرد.

مواد لازم:

کره

3 قاشق غذاخوری

آویشن خشک

½ قاشق چایخوری

قارچ 

300 گرم

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

برنج دانه بلند

1 پیمانه

آب مرغ یا سبزیجات

450 گرم

سیر خرد شده

3 حبه

پیازچه

4 ساقه

پنیر پارمزان رنده شده

¼ پیمانه

طرز تهیه:

  1. در یک ظرف عمیق مناسب ماکروویو در دار، کره و آویشن را می ریزیم و آنها مخلوط می کنیم. آن را به مدت 1 دقیقه در ماکروویو می گذاریم تا کره ذوب شده و معطر شود. قارچ را به آن اضافه کرده و با کمی نمک و فلفل آن را مزه دار می کنیم. آن را به مدت 8 دقیقه در ماکروویو با قدرت 60 درصد می گذاریم تا آب بیندازد و بپزد. سپس آن را داخل بشقاب می ریزیم.
  2.  در یک بشقاب مشابه دیگر، برنج، آب مرغ،سیر و پیازچه‌های خردشده را می ریزیم و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم. در آن را گذاشته و به مدت 9 دقیقه در ماکروویو با قدرت 70 درصد قرار می دهیم . 2 پیمانه آب به آن اضافه کرده آن را 9 دقیقه دیگر ماکروویو می کنیم تا برنج کاملاً نرم شود. در این بین گاهی برنج را خارج کرده و کامل هم می‌زنیم.
  3. پیازچه را می‌توانید نگه داشته و در زمان سرو روی ریزوتو خرد کنید.
  4. برنج را با مخلوط قارچ مخلوط کرده و 2 دقیقه دیگر در ماکروویو می گذاریم تا ریزوتو گرم شود. پنیر پارمزان را در آن ریخته و سرو می کنیم.
  5. در نهایت ریزوتوی شما نباید داخل بشقاب سرو شل باشد که راه بیفتد. ریزوتو را بلافاصله پس از پخت باید سرو کرد؛ اگر زمان طولانی از پخت آن بگذرد سفت شده و کیفیت خود را از دست می‌دهد.
چهارشنبه 6 آذر 1392  10:57 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها