میگوی تازه همراه با گوجه فرنگی ادویه زده، سس گیاهی و پنیر فتا. هیجان انگیز به نظر نمیرسد؟
مناسب برای :3 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
این خوراک دریایی یونانی، که میگو ماده اصلی تشکیل دهنده آن است هم با نان و برنج قابل سرو است و هم میتواند سس بسیار خوشمزه و سریعی برای پاستا باشد. چنانچه فرزندان شما به غذاهای دریایی از جمله میگو علاقه مند نیستند با اضافه کردن این سس به پاستا که غذای مورد علاقه آنهاست، میتوانید از تامین امگا3 و مواد معدنی لازم برای آنها مطمئن شوید.
این غذا در زمان کمتر از 30 دقیقه آماده شده و برای 3 نفر قابل سرو است.
مواد لازم:
میگو خام (پوست و رگ گرفته )
|
18 عدد
|
پنیر فتا خرد شده
|
100 گرم
|
گوجه فرنگی رنده شده یا کنسرو
|
450 گرم
|
پیاز نازک خرد شده
|
1 عدد
|
پیازچه نازک ورقه شده
|
2 عدد
|
فلفل سبز مکعبی خرد شده
|
1 عدد
|
سیر ریز خرد شده
|
3حبه
|
سرکه سفید
|
½پیمانه
|
روغن زیتون بودار
|
3 قاشق غذاخوری
|
اورگانو (آویشن) خشک و پودر شده
|
½ قاشق چایخوری
|
نمک دریایی
|
1 قاشق چایخوری
|
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
|
½ قاشق چایخوری
|
جعفری برگ پهن خرد شده
|
2 قاشق غذاخوری
|
طرز تهیه:
-
۲ قاشق غذاخوری از روغن را در تابه روی حرارت متوسط داغ کرده و پیاز و فلفل سبز را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید، هر از گاهی آن را هم بزنید.
-
پیازچه و سیر را اضافه کرده و۲ دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید، هر از گاهی هم بزنید.
-
گوجه فرنگی، سرکه، ارگانو، نمک و فلفل را اضافه کرده و به نقطه جوش برسانید. سپس شعله را کم کرده و اجازه بدهید بدون در به مدت ۱۰ دقیقه آهسته بجوشد.
-
میگو، جعفری و باقی روغن زیتون را اضافه کرده و اجازه بدهید ۳ دقیقه دیگر بدون در آهسته بجوشد. پنیر فتا را روی آن بپاشید و تابه را داخل فر که 15 دقیقه با درجه 170 درجه سلسیوس داغ شده قرار دهید تا پنیر طلایی شود (حدود ۲ دقیقه).
-
با نان، برنج یا بعنوان سس پاستا سرو کنید.