0

سوپ ذرت مکزیکی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

سوپ ذرت مکزیکی

 

ترکیبی از چاشنی‎های کلاسیک مکزیکی با طعم ذرت؛ سوپی که گیاه‎خواران نیز آن را دوست خواهند داشت.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

سوپ ذرت مکزیکی از دو نوع ذرت شیرین آماده می‎شوند، یکی به همراه خود سوپ آب‎پز می‎شود و دیگری ذرت کبابی‎ای است که روی آن می‎ریزند. سوپ ذرت با چاشنی‎های مکزیکی خود سوپی سبک است که با هر چاشنی که دوست داشته باشید می‎توانید آن را سرو کنید.

در دستور اصلی غذا از پنیر کوتیجا (cotija) استفاده شده که با پنیر خامه‎ای یا فتا جایگزین شده‌است.

برای آماده کردن ذرت کبابی روغن زیتون را با قلمو روی خوشه ذرت بمالید. سپس روی کباب‎پز داغ هر طرف آن رابه مدت 2 تا 3 دقیقه بچرخانید تا حسابی کبابی شود. اجازه بدهید تا ذرت‎ها سرد شوند. سپس با یک چاقوی تیز دانه‎های ذرت را از روی خوشه ذرت بتراشید و برای روی سوپ‎تان استفاده کنید.

درست کردن این سوپ 45 دقیقه زمان می‎برد: 10 دقیقه برای آماده‎سازی مواد آن و 35 دقیقه برای پختن.

مواد لازم:

ذرت تازه

سه عدد

آب مرغ

3 پیمانه

شیر

1 پیمانه

پیاز قرمز

¼ پیمانه

گوجه فرنگی

به مقدار دلخواه

لیمو ترش

به مقدار دلخواه

پنیر فتا

به مقدار دلخواه

پودر فلفل قرمز

به مقدار دلخواه

گشنیز تازه

به مقدار دلخواه

ذرت کبابی

به مقدار دلخواه

نمک

به مقدار دلخواه

فلفل سیاه

به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

  1. ذرت را پوست بگیرید و تمیز کنید و دان کنید.
  2. پیاز قرمز را ریز خرد کنید تا ¼ پیمانه شود.
  3. روغن را داخل قابلمه بریزید. حرارت را روی متوسط تنظیم کنید.
  4. وقتی که روغن گرم شد، پیاز را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید تا پیازها نرم شوند. پیازها را هم بزنید (حدود 5 دقیقه) تا زمانی که مطمئن شوید پیازها حسابی پخته‎اند.
  5. ذرت و آب مرغ را به پیازهای پخته اضافه کنید (به جای آب مرغ می‎توانید از سوپ جوجه کم نمک آماده یا سوپ سبزیجات دلخواه‎تان استفاده کنید). برای 5 دقیقه با حرارت زیاد بگذارید همان‎طور بجوشد.
  6. زمانی که مخلوط به جوش آمد درجه حرارت را کم کنید و 25 دقیقه بگذارید تا کم‌کم بجوشد و ذرت‎ها پخته و نرم شوند.
  7. زمانی که پخت کامل شد، با گوشت‎کوب برقی یا غذاساز مخلوط را پوره کنید.
  8. پنیر فتا و گشنیز را خرد کنید. گوجه‎فرنگی را نیز ریز خرد کنید.
  9. شیر را اضافه کنید، لیمو ترش،‎ نمک، فلفل قرمز و سیاه را به اندازه دلخواه‎تان به آن بیفزایید.
  10. سوپ را هم می‎توانید گرم و هم سرد در کاسه‎های کوچک با تزیینات مختلف (گوجه‎فرنگی، پنیر فتا و گشنیز، ذرت کبابی) سرو کنید.
چهارشنبه 6 آذر 1392  10:50 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها