ترکیبی از چاشنیهای کلاسیک مکزیکی با طعم ذرت؛ سوپی که گیاهخواران نیز آن را دوست خواهند داشت.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
سوپ ذرت مکزیکی از دو نوع ذرت شیرین آماده میشوند، یکی به همراه خود سوپ آبپز میشود و دیگری ذرت کبابیای است که روی آن میریزند. سوپ ذرت با چاشنیهای مکزیکی خود سوپی سبک است که با هر چاشنی که دوست داشته باشید میتوانید آن را سرو کنید.
در دستور اصلی غذا از پنیر کوتیجا (cotija) استفاده شده که با پنیر خامهای یا فتا جایگزین شدهاست.
برای آماده کردن ذرت کبابی روغن زیتون را با قلمو روی خوشه ذرت بمالید. سپس روی کبابپز داغ هر طرف آن رابه مدت 2 تا 3 دقیقه بچرخانید تا حسابی کبابی شود. اجازه بدهید تا ذرتها سرد شوند. سپس با یک چاقوی تیز دانههای ذرت را از روی خوشه ذرت بتراشید و برای روی سوپتان استفاده کنید.
درست کردن این سوپ 45 دقیقه زمان میبرد: 10 دقیقه برای آمادهسازی مواد آن و 35 دقیقه برای پختن.
مواد لازم:
ذرت تازه
|
سه عدد
|
آب مرغ
|
3 پیمانه
|
شیر
|
1 پیمانه
|
پیاز قرمز
|
¼ پیمانه
|
گوجه فرنگی
|
به مقدار دلخواه
|
لیمو ترش
|
به مقدار دلخواه
|
پنیر فتا
|
به مقدار دلخواه
|
پودر فلفل قرمز
|
به مقدار دلخواه
|
گشنیز تازه
|
به مقدار دلخواه
|
ذرت کبابی
|
به مقدار دلخواه
|
نمک
|
به مقدار دلخواه
|
فلفل سیاه
|
به مقدار دلخواه
|
طرز تهیه:
-
ذرت را پوست بگیرید و تمیز کنید و دان کنید.
-
پیاز قرمز را ریز خرد کنید تا ¼ پیمانه شود.
-
روغن را داخل قابلمه بریزید. حرارت را روی متوسط تنظیم کنید.
-
وقتی که روغن گرم شد، پیاز را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید تا پیازها نرم شوند. پیازها را هم بزنید (حدود 5 دقیقه) تا زمانی که مطمئن شوید پیازها حسابی پختهاند.
-
ذرت و آب مرغ را به پیازهای پخته اضافه کنید (به جای آب مرغ میتوانید از سوپ جوجه کم نمک آماده یا سوپ سبزیجات دلخواهتان استفاده کنید). برای 5 دقیقه با حرارت زیاد بگذارید همانطور بجوشد.
-
زمانی که مخلوط به جوش آمد درجه حرارت را کم کنید و 25 دقیقه بگذارید تا کمکم بجوشد و ذرتها پخته و نرم شوند.
-
زمانی که پخت کامل شد، با گوشتکوب برقی یا غذاساز مخلوط را پوره کنید.
-
پنیر فتا و گشنیز را خرد کنید. گوجهفرنگی را نیز ریز خرد کنید.
-
شیر را اضافه کنید، لیمو ترش، نمک، فلفل قرمز و سیاه را به اندازه دلخواهتان به آن بیفزایید.
-
سوپ را هم میتوانید گرم و هم سرد در کاسههای کوچک با تزیینات مختلف (گوجهفرنگی، پنیر فتا و گشنیز، ذرت کبابی) سرو کنید.