0

راوی...

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

راوی...

یک روایت ازامام جواد (ع)...

محمد بن سهل می گوید: ساکن مکه شده بودم، یکبار به مدینه سفر کردم و به خدمت امام جواد (ع) رفتم.

می خواستم از امام (ع) لباسی تقاضا کنم اما تا وقت خداحافظی، نشد که خواهش خود را بگویم. با خود فکر کردم که توسط نامه ای از حضرت تقاضا کنم و همین کار را کردم.

بعد به مسجد رسول الله (ص) رفتم و با خود قرار گذاشتم که دو رکعت نماز بخوانم و صد بار از خدای تعالی خیر و صلاح بطلبم. اگر به قلبم الهام شد که نامه را برای امام (ع) بفرستم، می فرستم وگرنه نامه را پاره کنم.

چنان کردم و به قلبم گذشت که نامه را نفرستم، نامه را پاره کردم و به سوی مکه رهسپار شدم. در این حال شخصی را دیدم که دستمالی در دست و لباسی در آن دارد و میان کاروان مرا می جوید.

به من رسید و گفت: مولایت این لباس را برایت فرستاده است! وقتی دستمال را باز کردم دیدم دو دست لباس است. شخصی به نام احمد بن محمد می گوید: قضای الهی سبب شد که بعد از فوت محمد بن سهل، من او را با این لباسها کفن کردم.

دوست عزیز اگه از روایتی خوشت مکیاد بنویس تا استفاده کنیم همگی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 5 آذر 1392  5:42 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ به:راوی...

آیا شما هم بعد از نماز احساس می‌کنید بار سنگینی از دوشتان برداشته شد؟!
وَ کان علىٌ اِذا حَضرَ وَقتُ الصلوةِ یَتَمَلمَلُ وَ یَتَزَلزَلُ فَیُقالُ لَهُ مَا لَکَ یَا اَمیرَ المُومِنین؟! فَیَقولُ عَلیهِ السَلام: جَاء وَقتُ اَمانَةٍ عَرضَها اللهُ عَلَى السَمواتِ وَ الارضِ وَ الجِبالِ فَاَبَینَ اَن یَحمِلنَها وَ اَشفَقنَ مِنها

هنگامى که وقت نماز فرا مى رسیدامیر المومنین علیه السلام مضطرب شده تنش به لرزه مى‌افتاد، و وقتی می‌گفتی چه شده است که چنین منقلب هستید؟ فرمود: وقت امانتى فرا رسیده است که آسمانها و زمین و کوهها آن را بر نتافتند و زیر بار آن نرفتند.
امیر مومنان هم مثل خیلیها بعد از نماز یک نفس راحت می‌کشید اما آن کجا و این نفسی که بعضیها می‌کشند کجا! حضرت علی از اینکه حق عبادت را بجا آورده و دیگران از اینکه از دست نماز راحت شدند! …کاش ما هم مثل علی می‌شدیم! راستی آرزو که بر جوانان عیب نیست. پس من از طرف همه آرزو می‌کنم شما هم آمین بگویید: خدایا به حق علی، کام ما را چون او، به شهد نماز شیرین کن. آمین

محجه‏البیضاء ، ج ۱ ، ص ۳۷۸

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 5 آذر 1392  5:45 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

اول هرچه می‌خواهی با ریش و سبیلت بازی کن بعد نماز بخوان!

رَاَى النَبىُ صَلى اللهُ عَلیهِ وَ آلهِ رَجُلاً یَعبثُ بلِحیَتِهِ فِى صَلوتِهِ فَقالَ صَلى اللهُ علیهِ و آلهِ : اَما اَنَّهُ لَو خَشَعَ قَلبُهُ لَخَشعتْ جَوارِحُهُُُُُُُُُُ
پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله دیدند مردى در حال نماز با ریش خود بازى مى کند، که فرمودند: اگر قلب او خشوع مى‌داشت ، قطعا همه اعضایش نیز خاشع مى‌بود.

کسی که هنگام نماز واقعا خود را در پیشگاه خداوند ببیند نه تنها با اعضا و جوارحش بازی نمی کند بلکه از عظمت خداوند و شدت فروتنی به لرزه نیز در می‌آید. مثل بعضی آدمها، وقتی که پیش مدیرشان می‌روند! یا مثل پیامبر، وقتی که کلام خدا نازل می شد و یا به نماز می ایستاد. بیاید در نماز اگر حضور قلب نداریم لااقل به این چیزها فکر کنیم، نه ریش و سبیل و …

بحارالانوار ، ج ۸۴ ، ص ۲۲۸

سه شنبه 5 آذر 1392  5:45 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

آموزش آرایش نماز!

مواد لازم: ۱- …
قال رسول الله صلی الله علیه و آله: الخُشوعُ زِینَةُ الصَلوةِ
پیامبر گرامى اسلام صلى الله علیه و آله فرمود: خشوع و فروتنی آرایه و زیبایى نماز است.
امیدوارم از برنامه امروز خوشتان آمده باشد و در اولین نمازی که بجا می‌آورید این دستور العمل را رعایت کرده و یک نماز خوشگل بیافرینید! راستی شنیده‌اید که در آخرت نماز به شکل یک جوان خوش‌چهره میاید و از صاحبش دستگیری می‌کند؟!
بحارالانوار ، ج ۷۷ ، ص ۱۳۱

سه شنبه 5 آذر 1392  5:46 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

لباسها هم مثل آدمها نماز می‌خوانند!!
عَن عَلى عَلَیهِ السلام: اِنَّ الانسانَ اِذا کانَ فِى الصَلوةِ فَانَّ جَسدَهُ وَ ثِیابَهُ وَ کُلُّ شَیى حَولَهُ یُسبِّح
هنگامى که انسان در حال نماز است، اندام و جامه او و همه آنچه در پیرامون اوست تسبیح مى گویند.

پس همانطور که خود آدم باید در نماز باحال باشد. لباسهایش و هر آنچه دور و اطرافش است باید باحال باشد. خب، بعد از این برای نماز حالی بدست آور و لباس خوبی بپوش و جای خوبی را برای آن انتخاب کن. آنوقت قطعا پرواز خواهی کرد. بله نماز معرج مومن است.
علل‏الشرایع، ج ۱، ص ۲۳۷

سه شنبه 5 آذر 1392  5:46 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

آیا آخر وقت که سر خدا خلوته، برای نماز خوندن بهتره؟
امیر المومنین علیه السلام: صَلِّ الصَلوةَ لِوَقتِها المُوقت لَها وَ لا تعجل وَقتَها لِفراغٍ وَ لا تُوخرها عَن وَقتِها لِاشتِغالٍ وَاعلَم اَنَّ کُلَ شىٍ مِن عَمَلِکَ تَبعٌ لِصَلوتِک
امیر مومنان علی علیه السلام فرمودند: نماز را در وقت تعیین شده آن به جاى آور، به خاطر فراغت از نماز شتاب مکن! و به بهانه کار و گرفتاری، به تاخیر میانداز! بدان که همه اعمال تو بسته به نماز تست.

نهج ‏البلاغه، نامه ۲۷

سه شنبه 5 آذر 1392  5:47 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

یک نسخه‌ی مجرَّب برای قبولی نماز!
عَن عَلى بنِ الحُسین عَلیهِ السَلام: فِى جَوابِ رَجلٍ سَئَلَهُ عَن حُدودِ الصَلوةِ … وَ قالَ وَ ما سَبَبُ قَبولِها. قَالَ عَلیهِ السَلام: وِلایَتُنا وَ البَرائَةُ مِن اَعدائِنا

کسى از امام سجاد پرسید: چه چیزى سبب قبولى نماز است ؟ فرمود: پذیرش ولایت ما (اهل بیت) و دوری از دشمنان ما.
راستی دوست عزیز! می‌دانی ولایت یعنی چه؟ بد نیست بخاطر نمازتان هم که شده چرخی توی سایت بزنید و چند خطی درباره ولایت اهل بیت مطالعه کنید!!
بحارالانوار ، ج ۸۴ ، ص ۲۴۰

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیخود گردنت را کج نکن؛ دلت باید پاک باشد!
اَوحَى اللهُ اِلى دَاودَ: کَم مِن رَکعَةٍ طَویلَةٍ فِیها بخشیة قَد صَلاها صاحبُها لا تُساوى عِندى فَتیلاً حِینَ نَظرتُ فِى قَلبهِ فَوَجدتُهُ : اَن سَلَّمَ مِن الصَلوةِ وَ بَرَزَت لَه اِمرَاَةٌ وَ عَرضَتْ عَلیهِ نَفسَها اَجابَها، وَ اَن عَامَلَه مُومِنٌ خَانَهُ

خداوند به حضرت داود فرمود: چه بسیار رکعتهاى طولانى خاشعانه که نمازگزارى انجام داده باشد اما نزد من به اندازه فتیلى نمى ارزد وقتى که به قلب او نگاه کرده و مى بینم: تا نمازش تمام شد، اگر زنى خود را به او عرضه نماید او را اجابت خواهد کرد و اگر کسی با او معامله کند به او خیانت خواهد نمود.
من چیزی نمی گویم، تو خودت نگاهی به دلت و آن نمازت بینداز امیدوارم که خجالت نکشی از دست دل و نمازت!

بحارالانوار ، ج ۱۴ ، ص ۴۳

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

مژده: ابزار تست قبولی نماز؛ با استفاده آسان!
عن ابى عبد الله: من احب ان یعلم : اقبلت صلوته ام لم بقتل ؟ فلینظر هل منعته صلوته عن الفحشاء و المنکر؟ فبقدر ما منعته قبلت منه

امام صادق علیه السلام فرمودند: هر کس مى خواهد بداند نمازش قبول شده است یا نه ، باید ببیند آیا نمازش او را از، گناهان بازمی‌دارد؟ به هر اندازه باز دارنده باشد به همان اندازه نماز او پذیرفته شده است .
می‌دانم خیلی وقت بود دنبال چنین چیزی می‌گشتی خب بسم الله! حالا که راهش را فهمیدی ببین همین آخرین نمازی که خواندی قبول شده یا نه

بحارالانوار ، ج ۸۲ ، ص ۱۹۸

سه شنبه 5 آذر 1392  5:48 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فاصله‌ی میان نماز تو و آقای بهجت!
عن النبى الکریم صلى الله علیه و آله : اِنَّ الرَجُلَین مِن اُمَتى یَقومان فِى الصَلوةِ وَ رُکوعِهِما و سُجودِهِما واحدٌ وَ اَنَّ مَابَینَ صَلو تَیهِما مَابَینَ السَماءِ وَ الارض

پیامبراکرم صلى الله علیه و آله : چه بسا دو نفر از امت من به نماز مى ایستند و رکوع و سجودشان – در ظاهر – یکسان است ، اما میان نماز آن دو، تفاوتى مانند فاصله زمین و آسمان است!

البته جسارت به ساحت حضرت عالی نشود. شاید نماز شما هم از نمازهای آسمانی باشد. اما اگر احساس کردی نیست کاری بکن که بشود
بحارالانوار، ج ۸۴، ص ۲۴۹

سه شنبه 5 آذر 1392  5:48 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

سخن حضرت زهرا(سلام الله عليها) در آداب غذا خوردن

در غذا خوردن دوازده ويژگى مى‏باشد كه بر هر مسلمانى واجب است آنها را بداند،

چهار ويژگى واجب، چهار ويژگى مستحب، و چهار ويژگى از ادب است.

اما واجبات آن: شناخت و رضايت و خشنودى، و نام خدا را بردن و شكر او را نمودن.

و اما مستحبّات آن: شستن دست قبل از غذا، و نشستن بر طرف چپ، و خوردن به سه انگشت.

و اما آنچه از ادب اس

سه شنبه 5 آذر 1392  5:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها