طعم تازه ساندویچ با مرغ آبدار و پرطعم ادویه دار هندی زیر زبانتان خواهد ماند.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
طعم تازه ساندویچ با مرغ آبدار و پرطعم ادویه دار هندی زیر زبانتان خواهد ماند.
برای درست کردن ساندویچی که میتوانید در هر مهمانی سرو کنید نیاز نیست وقت زیادی بگذارید فقط کافی است ادویه و سبزیجات مورد نیاز این برگر را تهیه کنید.
40 دقیقه طول میکشد تا این غذا آماده سرو شود.
اگر تره فرنگی در دسترس ندارید از 8 ساقه پیازچه استفاده کنید.
مواد لازم:
ران مرغ بدون پوست و استخوان---700 گرم
برگ گشنیز تازه----½ پیمانه
ماست-----½ پیمانه
نان پیتا----4 عدد
تره فرنگی----4 عدد
خیار ---1 عدد
زنجفیل رنده شده---3 قاشق غذاخوری
آب لیموترش---2 قاشق غذاخوری
پاپریکا----1 قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده----2 قاشق چایخوری
هل آسیاب شده----½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز----¼ قاشق چایخوری
نمک---به مقدار لازم
فلفل سیاه تازه آسیاب شده---به مقدار لازم
تکههای هندوانه -----به مقدار دلخواه برای سرو
طرز تهیه:
1.4 تا 5 عدد ران مرغ بدون استخوان را در قطعات بزرگ خرد کنید.
2.پیازچه یا تره فرنگی را باریک خرد کنید.
3.خیار از طول نصف شود و از قطر به قطعات باریک خرد شود.
4.گریل را روی درجه متوسط رو به بالا گرم کنید.
5.در کاسهای با اندازه متوسط، مرغ، پیازچهها، زنجفیل، آب لیمو، پاپریکا، زیره، هل، پودر فلفل قرمز، ½ 1 قاشق چایخوری نمک، ½ قاشق چایخوری فلفل را با هم ترکیب کنید تا مرغها کاملا به مواد آغشته شوند. حداقل برای 10 دقیقه و حداکثر تا 30 دقیقه آن را کنار بگذارید تا مواد به خورد مرغها برود.
6.مخلوط مرغها را به غذاساز منتقل کنید تا درشت خرد شود ولی خمیر مانند نباشد (10 تا 12 بار). به آرامی مخلوط را به شکل 16 عدد شامی با قطر 2 سانتی متردر آورید.
7.یک حوله کاغذی تا شده را روغن مالی کنید. آن را با انبر گرفته و روی شبکه گریل بمالید.
8.به شامیها مرغ نمک و فلفل بزنید. هر طرف آنها را برای 2 تا 3 دقیقه گریل کنید تا کاملا بپزند.
9.برای سس ماست و زیره: در کاسهای کوچک ½ پیمانه ماست کم چرب ساده را با 2 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده مخلوط کنید.
10.به آن نمک و فلفل آسیاب شده اضافه کنید.
11.پیتاها را از طول نصف کنید (اگر دوست دارید میتوانید آنها را روی گریل تست کنید). در هر کدام از آنها 2 عدد شامی مرغ، تکههای خیار و برگهای گشنیز را بگذارید.
12.آنها را با سس زیره و ماست و اگر مایل هستیید تکههای هندوانه سرو کنید.
منبع:پارسه گرد