0

پاستا با بادنجان

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

پاستا با بادنجان

پاستایی مناسب گیاه خواران که ترکیب بادنجان، روغن زیتون و گوجه آن را مزه دار کرده و با جعفری خوش عطر می شود.

مناسب برای :5 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

یک پاستای بدون گوشت و بسیار لذیذ که برای گیاه خواران خیلی مناسب می باشد و به خاطر وجود جعفری تازه در این پاستا عطر بسیار خوبی دارد. این پاستا برای 4 الی 6 نفر مناسب است.

مواد لازم:

بادنجان متوسط

1   عدد

روغن زیتون (ترجیحاً بودار)

⅓ پیمانه

گوجه‌فرنگی خشک‌شده با روغن

1 پیمانه

جعفری ساتوری‌شده

3 قاشق غذاخوری

پنه (در صورت تمایل استفاده از انواع پاستا)

500 گرم

پنیر بز (Goat) (پارمژان در صورت موجود نبودن)

85 گرم

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. بادنجان‌ها را به شکل مکعب برش می‌دهیم و روی آنها کمی نمک می‌پاشیم و آنها را به مدت 30 دقیقه در فر داغ می‌گذاریم.
  2. بادنجان‌ها را از فر خارج می‌کنیم و داخل یک تابۀ مناسب، کمی روغن زیتون می‌ریزیم و بادنجان‌ها را درون آن می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا به مدت حدوداً 20 دقیقه کمی قهوه‌ای شوند. در این مدت آنها را مرتباً هم می‌زنیم.
  3. در دستگاه غذا ساز، گوجه‌های خشک، جعفری و 2 قاشق غذاخوری روغن می‌ریزیم و دستگاه را با درجه pulse (یعنی بصورت قطع و وصلی) می‌زنیم. پاستا را داخل آب در حال جوشیدن ریخته و کمی نمک اضافه می‌نماییم تا بپزد. پس از اینکه پاستا کاملاً پخت و نرم شد، آن را آبکش کرده و بادنجان‌ها و مخلوط گوجه را روی آن می‌‍ریزیم و تمامی آنها را کاملاً مخلوط می‌کنیم. کمی پنیر روی آنها می‌ریزیم و سرو می‌کنیم.
دوشنبه 4 آذر 1392  10:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها