از غذاهای سبک و میان وعدههای تکراری خسته شدید؟ نیاز نیست آنچنان خرج کنید چند فریتاتا با فلفل دلمهایهای سبز، زرد، قرمز و نارنجی آنقدر خوشطعم هستند که یک غذای سبک برای عصرهای گرسنگیتان باشند.
پیش غذایی با شکل متفاوت و زیبا، مورد علاقه بچهها و مناسب میهمانیهای رسمی؛ که بسیار آسان وسریع آماده میشود.
مناسب برای :بیش از 12 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه
آیا یک میهمانی بزرگ پیش رو دارید و هنوز نمیدانید برای پیش غذا چه چیزی سرو کنید؟ این فریتاتاهای کوچک را با ترتیلا امتحان کنید.
برای تهیه این فریتاتا مواد درون آن را فوق العاده ریز کرده و⅓ زمان مورد نیاز فریتاهای معمولی حدود 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید.
مواد لازم:
کدو سبز متوسط
|
1 عدد
|
قارچ
|
4 تا 6 عدد
|
فلفل دلمه ای قرمز
|
1 عدد
|
فلفل دلمه ای زرد
|
1 عدد
|
تخم مرغ بزرگ
|
16 عدد
|
پیازچه خرد شده
|
1 قاشق غذاخوری
|
پنیر چدار رنده شده
|
½ پیمانه
|
نمک
|
2 قاشق چایخوری
|
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
|
¾ قاشق چایخوری
|
روغن گیاهی
|
کمی
|
طرز تهیه:
-
2 قالب مافین کوچک 24 تایی را با روغن زیتون کمی چرب کنید.
-
کدو را به ضخامت 3 میلی متر حلقه حلقه کنید.
-
قارچها را در جهت طول به ضخامت 3 میلی متر ورقه ورقه کنید.
-
تخم فلفلدلمهای قرمز و زرد را خارج کرده و آنها را در اندازههای 3 میلی متری نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.
-
فر را از قبل روی 200 درجه سلسیوس (400F) گرم کنید.
-
تخم مرغ، نمک و فلفل و پیازچهها را در کاسهای بزرگ با همزن هم زده و کنار بگذارید.
-
کدو، قارچ و فلفلهای خرد شده را در قالبها مافین بچینید. مخلوط تخم مرغ ر با ملاقه تا لبه هر یک از قالبها بریزید. سپس روی آنها پنیر بپاشید.
-
آن را به فر منتقل کرده و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا زمانی که مخلوط تخم مرغ خودش را بگیرد و شبیه کاپ کیک شود.
گرم سرو کنید.