پاسخ به:جوک ها
تلسکوب چیست؟
وسیله ای است که الان پرسپولیسیها با آن خود را در جدول نگاه میکنند
love messi
رفتم داد گستری یارو میپرسه شکایت داشتید؟
گفتم پ ن پ یه خورده برنج آوردم با ترازوی عدالت وزن کنم
یه روز یکی می ره صف نون، می پرسه : اینجا صف نونه؟
بهش میگت : پ ن پ دیوار دفاعی چیندین منتظریم شاتر کاشته بزنه.
نانوایی (چند سال دیگه): - آقا این نون ها چنده؟ - سه هزار تومن! - از اینا سایز medium هم دارید؟ - نه فقط xlarge! - باشه یه چند جا دیگه قیمت کنیم، مزاحمتون میشیم دوباره…
رفتم خونه خالم یه ساعت نشستم پسر خالم 7 سالشه اینجوری میگه : علی تو نمیخوای بری خونتون شب شده ها ! خداییش اینم فک و فامیله من دارم من هم سن این بچه بودم پامو جلوی بزرگتر دراز نمی کردم حالا این گودزیلا خیلی محترمانه منو میندازه بیرون . نمی دونم اینا بزرگ بشن میخوان چی بشن
یه بار از غضنفر میپرسن: گاو بهتره یا گوسفند؟ میگه: گاو. میگن: چرا؟ میگه: چون گاو وقتی میخواد از خیابون رد شه اول این ور و ور خیابون و نگاه میکنه ولی گوسفند مث گاو سرشو میندازه پایین و رد میشه.
به پسته ها بگید اگه چیز خنده داری هست بگن گردوها هم بخندن !
والا با این آجیلاشون …
بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بیوفاست . . . (حضرت علی علیهالسلام)
به یکی میگن با پ جمله بساز میگه پ ن پ میگن: مگه پ ن پ جملس. میگه: پ ن پ
به اراز می گن این خیابون به کجا میره آراز می گه من چهل سال تو این خیابون زندگی می کنم تا حالا ندیدم جایی بره
به زنبور عسل می گن روزی چند تا گل می خوری زنبور می گه مگه من دروازه بان رئال مادریدم
آراز می خواسته گردو بشکنه گردو رو می زاره زیر پاش با آجر می زنه تو سرش
آراز به کشمش می گه انگور باز نشسته
یارو زنگ میزنه رادیو ، میگه الو رادیو پیام ؟ خانومه : بله بفرمائید ؟! میگه : من یه کیف پول پیدا کردم ک توش ۵۰ میلیون پوله ! خانومه : آفرین به شما ، حتما میخواین از این طریق پیام بذارین برا صاحبش تا پیدا بشه ؟! میگه : نه میخوام یه آهنگ غمیگن واسه صاحبش درخواست کنم !
بس که دلتنگم اگر گریه کنم، میگویند: قطرهای قصدِ نشاندادنِ دریا دارد
السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)
جالب بود خندیدم
ای آقا! حالا کی داده کی گرفته؟