حسین رضازاده در گفتوگو باخبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین وضعیت تیم ملی گفت: جلسه خوبی با المپیکیها برگزار کردیم و از سوی دیگر یک جلسه مفید هم با کورش باقری داشتیم. انشاءالله با دو سه جلسه دیگر که با هر دو طرف خواهیم داشت میتوان به روزهای خوش آینده امیدوار بود. چراکه معتقدم ملیپوشان و هم کورش باقری باید به تیم ملی برگردند چون سال آینده دو مسابقه بزرگ را در پیش داریم. نتایج آن برای ما بسیار مفید است و در حال برنامهریزی هستیم تا بتوانیم در هر دو رقابت موفق باشیم.
وی در پاسخ به سوال که آیا میتوان به بازگشت کوش باقری به تیم ملی امیدوار بود یا خیر، گفت: یک بار در این خصوص صحبت کردهایم و در صورت محقق شدن این امر سعی میکنیم از یکی دو مربی در کنار کورش استفاده کنیم.
وی در مورد اینکه آیا باقری مدیرفنی تیم ملی خواهد شد یا خیر، گفت: در تیم ملی مدیرفنی نداریم و اگر کورش برگردد به عنوان سرمربی به کار خود ادامه خواهد داد.
رئیس فدراسیون وزنهبرداری یادآور شد: بنده به نتایجی که کورش باقری گرفته علاقمندم نه چیز دیگری. هر رئیس فدراسیون دیگری که بود مربی موفقش را برکنار نمیکرد. برای من فرقی ندارد که کسی سرمربی است بلکه مهم کارنامهای است که باقری از خود به جای گذاشته است و من به این کارنامه نگاه میکنم.
رضازاده افزود: باز هم تاکید میکنم به روزهای خوب آینده در وزنهبرداری ایران خوشبینم و امیدوارم روند موفقیتآمیز تیم ملی همچنان ادامه داشته باشد.
وی در پایان در مورد اینکه گفته میشود رضازاده خلف وعده کرده است، گفت: خلف وعدهای در کار نیست من بیشتر از همه چیز موفقیت کشورم برایم مهم است و به صحبتهایی که برخی حسودان و دشمنان وزنهبرداری میدهند کاری ندارم.