پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: پوست میوهها و سبزیها همانطور که برای خود "میوه و سبزی" نقش محافظتی را دارند به دلیل وجود "آنتی اکسیدان" در بدن ما هم نقش محافظتی ایفا میکنند.
"پوست سیب" و "گلابی" حاوی آنتی اکسیدان بوده و برای بدن مفید هستند.
قسمت سفید"پوست پرتقال"، پوست بین دانههای "انار" قسمت سفید هندوانه و پوست کیوی منبع فیبر هستند و باعث بهبود کارکرد "دستگاه گوارش" میشوند.
"برگ هویج" و ساقه چغندر دارای رنگدانه و "فیبر" هستند و "خاصیت ضد سرطانی" دارند.
"پوست سیب زمینی" حاوی "آهن" است و آهن بدن را تامین میکند.
همچنین "تفاله چغندرقند" که سرشار از ویتامین های گروه b است را دور نریزید.