0

نکات خانه داری :: ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنید

 
papeli
papeli
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 12867
محل سکونت : قم

نکات خانه داری :: ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنید

ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنید

ماندگاری مواد غذایی در خانه داری اهمیت زیادی دارد. در این مطلب به تعدادی از نکات ریز و درشت خانه داری اشاره می کنیم که قطعا برای خانم ها مفید است.



▪ تخم مرغ ها را از سمت نوک تیز آن به پایین قرار دهید تا برای مدت طولانی تری تازه بمانند.



▪ پس از پخت غذا را خوب هم بزنید و یا در ظرف های کوچک بریزید. این امر باعث توقف تکثیر میکروب های بیماری زا و مانع مسمومیت غذایی خواهد شد.



▪ برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال، یک تکه نان روی آن قرار دهید.



▪ مواد غذایی یخ زده را در کیسه های پلاستیکی با در محافظ و در فریزر نگه دارید.



▪ غذاهایی که احتمال فاسد شدن آن ها زیاد است مانند دسر، سالاد و باقی مانده غذاها بهتر است در سردترین قسمت یخچال قرار بگیرند.



▪ گوشت پخته و غذاهای باقی مانده را خوب بپوشانید تا خشک نشود.



▪ قراردادن یک تکه سیب در جعبه کیک آن را تازه نگه می دارد.



▪ نان، پاستا، روغن، غلات و غذاهای کنسروی را در جای تاریک و خنک قرار دهید.



▪ میوه و سبزی را در گرم ترین قسمت یخچال قرار دهید.



▪ کرفس و کاهو را در کیسه های کاغذی نگه دارید.



▪ پیازها را جداگانه در کاغذ فویل بپیچید تا از نرم شدن و یا جوانه زدن آن پیش گیری شود.



▪ گوجه فرنگی و خیار را کنار هم نگذارید. زیرا که گازهای منتشر شده از گوجه فرنگی باعث می شود، خیارها سریع تر فاسد شوند.



▪ سیب نیز باعث خرابی میوه و سبزی می شود، بنابراین باید از بقیه میوه و سبزی ها دور نگه داشته شود.



▪ برای تازگی طولانی تر تربچه های قرمز را در آب نگه دارید. اگر هم خشک شده اند، در ظرف آب سرد قرار دهید تا دوباره تازه شود.



▪ قبل از قراردادن هویج و شلغم قرمز در یخچال قسمت های بالای آن ها را ببرید تا تازه تر بماند.



▪ برای نگهداری از پیاز برش زده، روی قسمت برش خورده کمی کره بمالید و در یخچال قرار دهید تا برای استفاده روز بعد تازه بماند.



▪ پوست های سیب زمینی را در آب ولرم حاوی یک قاشق مرباخوری نمک خیس کنید و پس از ۲ دقیقه صاف کنید. پس از کمی خشک کردن، پوست ها را سرخ کنید تا اسنک خوشمزه تهیه کرده باشید.



▪ گوجه فرنگی رسیده را در ظرف حاوی آب و کمی نمک قرار دهید تا روز بعد قابل استفاده شود.



▪ هنگام پخت اسفناج و یا سبزی برگ دار دیگری کمی شکر به آب اضافه کنید تا رنگ آن حفظ شود.



▪ هنگام سرخ کردن پیاز، کمی شیر به آن اضافه کنید تا علاوه بر خوش رنگی مانع سوختن پیاز شود.



▪ برای از بین بردن بوی تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری عسل هنگام زدن مایه کیک به آن اضافه کنید.

kb9j_img_3241.jpg

شهر من یک گل به نام حضرت معصومه دارد.

پنج شنبه 30 آبان 1392  3:14 AM
تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها