0

جام ملتهای آسیا؛شش تیم دیگر صعود کردند

hessamnice
hessamnice
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4099

جام ملتهای آسیا؛شش تیم دیگر صعود کردند

هفته پنجم رقابت های فوتبال مقدماتی جام ملت های آسیا 2015 استرالیا، دیروز( سه شنبه) و دیشب پیگیری شد و شش تیم جواز صعود را دریافت کردند.

نتایج دیدارهای دیشب به شرح زیر است.

* گروه 1 :

سوریه 0 - 1 عمان

- در این گروه تیم عمان با 10 امتیاز به دور نهایی صعود کرد و تیم های اردن با 5 ، سوریه با 4 و سنگاپور با 3 امتیاز در رده های دوم تا چهارم قرار دارند.

* گروه 2 :

لبنان 1 - 4 ایران

کویت 3 - 1 تایلند

- در این گروه تیم ایران با 13 و کویت با 9 امتیاز به دور نهایی راه یافتند و لبنان با 5 امتیاز سوم و تایلند بدون امتیاز حذف شد.

* گروه 3 :

چین 0 - 0 عربستان

اندونزی 0 - 2 عراق (گل ها : حمادی احمد در دقیقه 27 و کرار جاسم 33 (پنالتی)

- در گروه 3 عربستان با 13 امتیاز قبلا به جام ملت ها صعود کرده است و چین با 8 ، عراق با 6 و اندونزی با یک امتیاز در رده های دوم تا چهارم هستند. چین اگر در بازی مقابل عراق  یک امتیاز کسب کند، راهی جام ملت های آسیا خواهد شد، اما کسب امتیاز از عراق کار ساده ای نیست,

* گروه 4 :

مالزی 0 - 1 قطر

بحرین 2 - 0 یمن

- در گروه 4 بحرین با 13 و قطر با 12 امتیاز به جام ملت ها راه یافتند و مالزی با 4 امتیاز سوم است و یمن بدون امتیاز حذف شد.

* گروه 5 :

هنگ کنگ 0 - 2 ازبکستان

امارات 5 - 0 ویتنام

- در گروه 5 امارات با 15 و ازبکستان با 10 امتیاز به جام ملت های آسیا صعود کردند ، هنگ کنگ با 4 سوم است و ویتنام بدون امتیاز حذف شد.

روز ششم و پایانی مقدماتی جام ملت های آسیا به ترتیب در روزهای 31 ژانویه ، 4 فوریه و 5 مارس برگزار خواهد شد.

- در رقابت های جام ملت های آسیا در تعیین رده های هر گروه به ترتیب امتیاز ، دیدار رودررو ، تفاضل گل و گل های زده تیم ها ملاک قرار می گیرد.

ازهر گروه علاوه بر دو تیم برتر ، بهترین تیم سوم گروه های پنجگانه به دورنهایی صعودمی کنند تا در تابستان سال 2015 در استرالیا رقابت کنند.

تیم استرالیا - میزبان رقابت ها و نایب قهرمان دوره قبل ، ژاپن قهرمان دوره قبل و کره جنوبی تیم سوم دوره قبل ازحضور در دورمقدماتی معاف هستند.همچنین تیم کره شمالی قهرمان جام چلنج کاپ آسیا در سال 2012 و تیم قهرمان این رقابت ها در سال 2014 نیز مجوز حضور در دور نهایی را کسب می کنند.

.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.

.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.

چهارشنبه 29 آبان 1392  12:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها