یک غذای بسیار لذیذ و بسیار آسان حدودا برای 6 نفر
مواد لازم:
شیر نارگیل شیرین نشده
1 پيمانه
(240 کالری)
آبلیمو
1 قاشق غذاخوری
(2 کالری)
پودر کاری
1 قاشق غذاخوری
(2 کالری)
زنجبیل ساییده
2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم
(0 کالری)
میگو بزرگ پوست کنده
1 كيلو
(900 کالری)
ليموي تازه (در صورت دلخواه)
به میزان دلخواه
(0 کالری)
طرز تهیه:
1
برای تهیه کاری میگو، ابتدا در یک قابلمه بزرگ، شیر نارگیل، آب ليمو، پودر کاری و زنجبیل را با هم مخلوط كنيد.
2
روی حرارت کم قرار دهید تا به آرامی بجوش آید و در اين زمان حرارت را كم كنيد تا مخلوط كمي غلیظ شود (در حدود 7 تا 10 دقیقه).
3
نمک و فلفل را به آن اضافه كنيد.
4
میگو را اضافه كنيد و بگذارید تا بجوش آيد و سپس درب قابلمه را بگذاريد تا زمانی که میگو به طور کامل پخته شود (حدود 12 تا 15 دقیقه).
5
کاری میگو را به یک کاسه منتقل كنيد و با تکه هايي از ليمو ترش تزئين و آن را سرو كنيد.