جوجه کباب با سس کاری… کمی تند، برای افرادی که از غذاهای تند لذت می برند. در ضمن از خواص زنجبیل غافل نشوید.
مواد لازم:
سس مایونز
1/2 پيمانه
(800 کالری)
سیر خرد شده
1 قاشق چایخوری
(3 کالری)
پودر کاری
1/2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
زنجبیل
1/2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
سینه مرغ بدون استخوان
1.5 كيلو
(3000 کالری)
قارچ تازه، خرد شده
300 گرم
(80 کالری)
گوجه فرنگی ریز
10 عدد
(200 کالری)
پیاز خرد شده
3 عدد
(15 کالری)
طرز تهیه :
1
برای تهیه جوجه كباب با سس كاري، ابتدا در يك ظرف کم عمق، سس مایونز، پیاز، سیر، پودر کاری، پودر فلفل قرمز، و زنجبیل را مخلوط كنيد.
2
تکه های مرغ را در مخلوط بالا قرار داده و و خوب هم بزنید و درب آن را بگذاريد و داخل یخچال به مدت 2 تا 4 ساعت قرار دهيد.
3
قطعه هاي مرغ و قارچ را به سيخ بزنید.
4
از قبل گریل یا باربیکیو را روشن كنيد تا خوب گرم شود. قطعه هاي مرغ و قارچ را بر روي آتش گریل قرار دهيد تا به آرامي كباب شوند. حدود 5 تا 10 دقیقه زمان لازم دارد تا مرغ ها كبابي شوند.
5
سپس گوجه ها را به سيخ بزنيد و بر روي آتش قرار دهيد تا كمي كبابي شوند.
6
جوجه كباب با سس كاري و گوجه های کبابی را در ظرف مناسبی سرو نموده و همراه با نان يا برنج ميل نماييد.