پای مرغ خوشمزه و البته با شکلی متفاوت!!!
مواد لازم:
آب مرغ
1 لیتر
(750 کالری)
هویج خرد شده
3 عدد
(90 کالری)
سیب زمینی
750 گرم
(560 کالری)
ساقه کرفس ریز خرد شده
3 عدد
(50 کالری)
نخود فرنگی
175 گرم
(115 کالری)
فیله سینه مرغ پخته شده
500 گرم
(950 کالری)
کره
8 قاشق غذاخوری
(800 کالری)
پیاز خرد شده
1 عدد
(5 کالری)
آرد
1/4 پیمانه + 1 و 1/3 پیمانه
(535 کالری)
خامه سفت
3/4 پیمانه
(615 کالری)
پودر جوز
به میزان دلخواه
(0 کالری)
نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
(0 کالری)
جعفری خرد شده
2 قاشق غذاخوری
(4 کالری)
بکینگ پودر
1 قاشق سوپخوری
(0 کالری)
نمک
1 قاشق چایخوری
(0 کالری)
شیر
2/3 پیمانه
(70 کالری)
طرز تهیه:
1
برای تهیه پای مرغ فنجانی، ابتدا در بک قابلمه بر روی حرارت، آب مرغ را بریزید. هویج، کرفس و سیب زمینی را اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه اجازه دهید تا آب مرغ بجوش آید.
2
نخود را هم اضافه کنید و بگذارید تا به مدت 5 دقیقه آهسته بجوش آید و سبزیجات خوب پخته شوند.
3
با اسفاده از یک آبکش، آب مرغ را از مواد جدا کنید و کنار بگذارید.
4
فیله های مرغ پخته شده را خرد کنید و در یک کاسه بریزید. سبزیجات پخته شده و نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
5
در یک تابه کوچک، بر روی حرارت متوسط کره را بریزید تا آب شود. پیاز را اضافه کنید و در حدود 3-5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود.
6
به اندازه 1/4 پیمانه آرد اضافه کنید و همراه با کره حدود 1-2 دقیقه تفت دهید تا آرد از خامی درآید.
7
به میزان 2 پیمانه آب مرغ به آن اضافه کنید و تقریبا به مدت 2 دقیقه حرارت دهید تا آب مرغ بجوش آید و کمی غلیظ شود. خامه و جوز را اضافه کنید و هم بزنید تا سس آماده شود.
8
سس آماده شده را بر روی مرغ و سبزیجات پخته شده بریزید. نیمی از جعفری را نیز اضافه کنید و با مواد مخلوط نمایید.
9
در یک کاسه یزرگ، 1 و 1/3 پیمانه آرد را همراه با 1/4 قاشق چایخوری نمک و بکیمگ پودر مخلوط کنید.
10
باقیمانده کره (4 قاشق غذاخوری) را اضافه کنید و خوب هم بزنید. نیمی دیگر از جعفری را اضافه کنید و ورز دهید.
11
شیررا اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید. (اگر خمیر خشک بود، کمی بیشتر شیر به آن اضافه کنید.)
12
بر روی یک سطح صاف خمیر را به ضخامت تقریبا 1 سانتیمتر پهن کنید. با قالب، دایره هایی از خمیر جدا کنید. (6 عدد)
13
فر را روی دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
14
مخلوط مرغ را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و در قالبهای شبیه به فنجان (فنجانهای مناسب فر) بریزید.
15
یک تکه از خمیر را بر روی مواد قرار دهید. روی آن را با یک قلمو، تخم مرغ بمالید و مقدار خیلی کم نمک بپاشید.
16
روی پای مرغ فنجانی را با فویل بپوشانید و در فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید. دمای فر را تا 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) کاهش دهید و به مدت 5-7 دقیقه اجازه دهید خمیرها طلایی رنگ شوند.
17
پای مرغ فنجانی را از فر خارج نموده و سرو کنید.