0

از آثار مفید سبک زندگیت بگو؟(تاپیک دارای امتیاز ویژه)

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

از آثار مفید سبک زندگیت بگو؟(تاپیک دارای امتیاز ویژه)

حضور دوستان خوب راسخونی عرض سلام و ادب داریم...

علاقه مندان می توانند رفتار و سبک زندگی انتخابی خود را همراه با آثار و نتایجی که این سبک زندگی برایشان به همراه داشته است، در این تاپیک با دیگران به اشتراک گذارند...

در زندگی چه سبک و رفتاری در پیش گرفته اید و این سبک چه آثاری برایتان به ارمغان آورده است؟

امتیازات اهدایی به تاپیک مشارکتی "از سبک زندگیت بگو..."

ضمن تقدیر و تشکر از کلیه مشارکت کنندگان و مدیر محترم تالار ، امتیازات درخواستی تقدیم گردید

روابط عمومی راسخون

امتیاز اهدا شده

نام کاربری

ردیف

70امتیاز

Salma57

1

70امتیاز

omiddeymi1368

2

70امتیاز

zahra7720

3

50امتیاز

amirali123

4

50امتیاز

khodaeem1

5

35امتیاز

mehregan

6

30امتیاز

mina_k_h

7

30امتیاز

arseyfi

8

30امتیاز

mhvarzaneh

9

امتیاز30

09171056201

10

30امتیاز

yarabyarabyarab

11

امتیاز30

Hossein201273

12

30امتیاز

4890191003nn

13

30امتیاز

reza2218

14

25امتیاز

mohsen_alavi

15

25امتیاز

hosseinghiasi

16

25امتیاز

mehregan

17

25امتیاز

a931931

18

25امتیاز

ahmadfarm

19

25امتیاز

mhvarzaneh

20

25امتیاز

4890191003nn

21

20امتیاز

ahmadfarm

22

20امتیاز

snzarei

23

20امتیاز

mohsenshabani

24

20امتیاز

loga13th

25

20امتیاز

09171056201

26

20امتیاز

farshon

27

20امتیاز

mhn1592

28

20امتیاز

rezarajab

29

20امتیاز

borkhar

30

20امتیاز

farshon

31

15امتیاز

mamanema

32

15امتیاز

mohammadtorres

33

15امتیاز

Sadegh2sib

34

15امتیاز

peyromahdi

35

15امتیاز

masoudranjbar

36

15امتیاز

sama90

37

10امتیاز

mgmoheby1

38

10امتیاز

svghoreyshi

39

10امتیاز

haj114

40

10امتیاز

maryamjoon

41

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 28 آبان 1392  5:37 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mina_k_h yasbagheri omiddeymi1368 salma57 zahra7720 loga13th ali_kamali amirali123 khodaeem1 hashmtjdd 09303495228 borkhar
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:ازآثار مثبت سبک زندگیت بگو؟

من اول از خودم شروع می کنم

آثار مثبت :

1-تعیین یک هدف:انسان اگر در زندگیش یک هدف برای همه ی کارهایش :مانند اقتصادزندگیش ،تلاش برای رسیدن به یک زندگی ایده آل اسلامی :که در خلاصه لازمه تحقق سبک زندگی اسلامی داشتن اهدافی مشخص هست.

2-و بالوالدین احسانا»نیکی به پدر ومادر هم جزو سبک زندگی هست که من این کار را نیز انجام می دهم

3-نماز اول وقت :نماز اول وقت وخواندن نماز های روزانه باعث بهترشدن زندگی روزانه وبه اصطلاح غذای روح است که بنده نیزنماز اول وقت را فراموش نمی کنم.

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 28 آبان 1392  5:57 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri omiddeymi1368 salma57 zahra7720 loga13th ali_kamali khodaeem1
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3539

پاسخ به:از آثار مفید سبک زندگیت بگو؟(تاپیک دارای امتیاز ویژه)

با یاد حق

1-اهداف زندگی من شناخت حق وحقیقت بوده وهست .من عرفه نفسه فقد عرف ربه .

2-از وقتی خودم رو شناختم از دروغ بدم میومد.پس بعد از ایمان به خدا اخلاق برام مهم بوده .

3-از همه اینها مهمتر مراقبت است مراقبت دراعمال ورفتاروگفتار .که اگر یه لحظه غفلت کنیم باختیم .

منتظران مهدی آگاه باشید!  

حسین را منتظرانش کشتند...

دوشنبه 4 آذر 1392  11:27 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri omiddeymi1368 salma57 akram_h loga13th ali_kamali khodaeem1
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

با عرض سلام و خسته نباشید.

1- به نظر بنده وجود ماهواره در خانه باعث دور شدن خانواده ایرانی از سبک زندگی اسلامی می شود. بنابراین نبود آن می تواند نزدیکتر شدن به یک زندگی اسلامی را سبب شود.

2- حضور در نماز جماعت و همچنین نماز جمعه

3- در یک کلمه ولایت مداری باعث هر چه نزدیکتر شدن به سبک زندگی اسلامی می شود. باید با دید بسیجی حرکت کرد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

سه شنبه 5 آذر 1392  8:39 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri omiddeymi1368 yarabyarabyarab salma57 zahra7720 loga13th mohsenshabani ali_kamali khodaeem1 mehregan
arseyfi
arseyfi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6672

با سلام

اول باید مد نظر داشت برای ایجاد سبک زندگی اسلامی چه معیار هایی را مد نظر داشته باشیم مثل اسراف نکردن قناعت ساده زیستی و....

بعد با بهره گیری از کتاب آسمانیمان قرآن کریم و احادیث و روایات نسبت به هدف گزاری و برنامه ریزی اقدام نماییم و در آخر عمل به برنامه های در نظر گرفته شده مثلا بنده از قبل از ازدواجم آدم قانعی بودم و بعد از ازدواج هم همین رویه را با همسرم ادامه دادیم و موفق هم بودیم .

دی شیخ با چراغ همی‌‌گشت گرد شهر

کز دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست

سه شنبه 5 آذر 1392  10:15 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 yarabyarabyarab salma57 zahra7720 loga13th ali_kamali khodaeem1
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

به نام خداوند علم و قلم  /  که هستی ببخشید، ملک عدم

1- حضور در مسجد: برای نماز جماعت، شرکت در بحثهای مذهبی، مجالس عزاداری و سخنرانیها.(اکثر اوقات)

پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلّم) در مورد تأثیر علاقه به مسجد فرموده اند: هفت دسته اند که خداوند متعال آنها را در سایه عرش خویش پناه می دهد: (از جمله)مردمی که دلبسته و علاقه مند به مسجد می باشند.

2- پرهیز از صفات رذیله همچون: دروغ، حسادت، تهمت، دشنام دادن و غیره. در مقابل، عادت به صفاتی مانند صداقت، انفاق، کمک به دوستان، احترام به بزرگترها و حتی کوچکترها، امر به معروف و نهی از منکر و غیره.

امام صادق(علیه السلام) می فرمایند:هیچ زندگی گواراتر از اخلاق و رفتار پسندیده نیست. 

3- داشتن دوستانی که ویژگیهای فوق در آنها بهتر و بیشتر دیده میشه و به جرأت میتونم بگم از خود من بهتر و دوست داشتنی ترند.

حضرت علی(علیه السلام) می فرمایندبهترين برادرانت(دوستانت)، كسى است كه با راستگويى اش تو را به راستگويى دعوت كند و با اعمال نيك خود، تو را به بهترين اعمال برانگيزد.

با این حال، کم و کاستی و کوتاهی هایی در زندگی وجود داره که إن شاء الله روز به روز به کمک پروردگار رفع بشه تا ما هم جزو بندگان صالح و شایسته خدا قرار بگیریم.

رَبِّ أَدْخِلْنِی مُدْخَلَ صِدْقٍ وَ أَخْرِجْنِی مُخْرَجَ صِدْقٍ وَ اجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِیرًا

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 8 آذر 1392  3:19 PM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab salma57 zahra7720 hossein201273 khodaeem1
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

مهمترين سبك در زندگي من برنامه ريزي و نظم مي باشد.

هرروز كارهاي روزانه يادداشت شده و در انتهاي روز عملكرد بررسي مي شود.

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

جمعه 8 آذر 1392  6:37 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 siryahya salma57 zahra7720 hossein201273 loga13th khodaeem1
snzarei
snzarei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 856

سلام

حجاب

احترام به والدین

امر به معروف و نهی از منکر و دوری از تعصب بی جا

باور کنید هرکس این ها را انجام دهد ، دنیا برای خود و خانواده اش گلستان می شود .

حضرت محمد (ص) فرمودند

سه چیز است که در هرکس باشد منافق است ، حتی اگر روزه بگیرد و نماز بخواند و حج و حج عمره انجام دهد و بگوید من مسلمان هستم

یک :وقتی که سخن می گوید ، دروغ بگوید

دو.: هنگامی که وعده ای دهد ، تخلف ورزد

سه: وقتی امین شمرده شود ، خیانت کند

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وآل مُحَمَّد

جمعه 8 آذر 1392  9:15 PM
تشکرات از این پست
siryahya omiddeymi1368 salma57 doctor114 zahra7720 hossein201273 loga13th mamanema amirali123 khodaeem1 bavanat zareinurse
maryamjoon
maryamjoon
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1178

نوع پوشش درزندگی اسلامی:

يا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْواجِکَ وَ بَناتِکَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنينَ يُدْنينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلاَبِيبِهِنَّ ذلِکَ أَدْنى‏ أَنْ يُعْرَفْنَ فَلا يُؤْذَيْنَ وَ کانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحيماً

ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [ تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [ پوشش ] به اینکه [ به عفت و پاکدامنی ] شناخته شوند نزدیک تر است ، و در نتیجه [ از سوی اهل فسق و فجور ] مورد آزار قرار نخواهند گرفت  و[ اگر تا کنون خطا و کوتاهی از آنها سر زده توبه کنند  که] خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است.( سوره مبارکه احزاب ، آیه 59)

امام صادق عليه السلام: «خداوند به یکی از پیامبران وحی کرد که به مومنان بگو که در لباس، خوراک و آداب و رسوم، دشمنان خدا را سرمشق قرار ندهید که اگر چنین کنید شما هم مثل آنان دشمنان خدا محسوب می گردید.» [89]

ویژگی های لباس: امام على عليه السلام: «جامه تميز، اندوه و غم را مى برد و مايه طهارت براى نماز است.» [90] همچنین می فرماید: «لباس های پنبه ای بپوشید، چرا که آن، لباس پیامبر خداست ». [91] از رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم روايت شده است: «حضرت در يك لباس گشاد نماز مى‏خواند.» [92] امام على علیه السّلام: «پوشیده و محفوظ داشتن زن مایه آسایش بیشتر و دوام زیبایى اوست.» [93]

رنگ لباس: رنگ سبز، مورد پسند پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم برای لباس بود و بیشتر جامه های پیامبر سفید بود و می فرمودند: «لباس سفید را بر زندگانتان بپوشانید و مردگانتان را هم با پارچه ی سفید کفن کنید.» [94] رنگ سرخ، رنگی بود که پیامبر خدا صلی الله علیه وآله وسلم برای لباس، آن را نمی پسندید. [95]

مرحوم علامه مجلسي: بهترين رنگ ها در جامه سفيد است و بعد از آن زرد و بعد از آن سبز و بعد از آن سرخ نيمرنگ و كبود وعدسى، سرخ تيره مكروه است، خصوصا در نماز و پوشيدن جامه سياه كراهت شديد دارد در همه حال، مگر در عمامه و عبا و کفش و اگر عمامه و عبا هم سياه نباشد بهتر است. [96] امام باقر علیه السلام: «ما در خانه لباس زرد رنگ می پوشیم.» [97] امام صادق عليه السلام: «هر كس كفش زرد بپوشد، تا هنگامى كه آن را كهنه كند، در شادمانى است.» [98]

کلاه: از سنت هاى اسلامى، پوشاندن سر است، چه هنگام عبادت و نماز، چه در مواقع ديگر. امام صادق عليه السلام: « پيامبر، عرقچين و كلاه سفيد راه راه مى پوشيد و در هنگام جنگ، عرقچينى بر سر مى گذاشت كه دو گوش داشت و روى گوش ها را مى پوشاند.» [99]

چه لباسی نپوشیم: پوشش در زندگی به سبک امریکایی، مبدل به کالایی برای خودنمایی انسان و تحریک جنسی خود و دیگران شده است. امری صد در صد متضادِ هدف اصلی از پوشش؛ که همان حفظ آدمی و ابزاری برای سلامت است. لباس هایی عجیب که فرد را انگشت نما می کند، تنگ، چسبان و نیم برهنه. امام حسين عليه السلام: «هركس لباس شهرت [و انگشت نما از هر جهت] بپوشد، خداوند او را در روز قيامت لباسي از آتش مي پوشاند.» [100] رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم: « در نسل‌هاي آخر اين امت، مرداني هستند که سوار بر زين‌هاي بزرگ مي‌شوند تا اينکه جلو درب مساجد پياده مي‌شوند. زنانشان گر چه لباس بر تن دارند ولي اندام آن ها آشکار است.» [101] امام صادق علیه السلام: «رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم نهی می کرد که مردان، در لباس پوشیدن خود را شبیه زنان سازند. و نهی می کرد که زنان، در لباس شبیه مردان شوند.» [102] امام صادق عليه السلام: «در لباس شفاف و چسبنده [لباسي كه بدليل تنگي به بدن مي‌چسبد] نماز نخوان، يعني لباسي كه فراز و نشيب بدن را نشان دهد. [هر لباس كه نماز در آن منع شده در حالات ديگر نيز مورد نهي است در شرايطي مكروه و در شرايطي حرام است.] » [103]

شنبه 9 آذر 1392  9:20 AM
تشکرات از این پست
zahra7720 hossein201273 amirali123 khodaeem1 salma57
maryamjoon
maryamjoon
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1178

در طول تاریخ برای همه انسان‌ها این سؤال مطرح بوده است که هدف زندگی چیست و انسان برای چه زندگی می‌کند و در واقع هدف انسان از زندگی و در زندگی چه باید باشد. آفریدگار این نظام هستی، جهان و انسان را به چه هدفی آفرید. هدف خلقت جهان و انسان چیست. باید توجه داشت، منظور از سؤال یاد شده این نیست که بدانیم غایت این آفرینش چیست، بلکه منظور بررسی هدف و کمال انسان می‌باشد. به دیگر سخن، ماهیت انسان چیست، تا بررسی گردد سبک زندگی شایسته آدمی در این جهان چه می‌باشد. يكي از آموزه‌هاي مشترك همه اديان الهي اين است كه در متون ديني؛ از يك سو، سبك زندگي غير الهي مذمت و تخطئه شده است و آسيب شناسي درخوري از سبك زندگي آنان، به عمل آمده است. اين نكته، هم ناظر به ساحت فردي انسان‌ها و هم ناظر به ساحت جمعي آدمي است. برخي از آيات قرآن، وضع موجود انسان را مورد مذمت قرار مي‌دهد. مانند سوره عصر، آيه 2؛ احزاب، 72؛، ابراهيم، 34؛ علق، 6؛‌ معارج، 19 و 20؛ اسراء، 11، 67 و 100؛ حج، 66؛ شوري، 48؛ زخرف، 15. و برخي ديگر از آيات قرآن، بخشي از ساحت جمعي انسان‌ها را مورد نكوهش قرار مي‌دهد. مانند سوره عنكبوت، آیه 2 و 3؛ انفال، 25؛ ابراهيم، 42؛ اعراف، 94 و 95. از سوي ديگر، در برخي از آيات، سبك زندگي مورد تأييد اسلام نيز بيان شده است، تا انسان‌ها بدانند، سبك زندگي مطلوب اسلامي چيست و ويژگي‌ها و آثار آن چه می‌باشد و رسيدن به آن، ممكن است. غايت آموزه‌هاي ديني، رهايي از وضع موجود سبك زندگي غير اسلامي و رسيدن به «حيات طيّبه» مي‌باشد. از اين رو، مبدأ نظام آفرينش را به گونه‌هاي مختلف بيان كرده و نيز مبدأ آفرينش خود انسان و پايان زندگي دنيوي او را ترسيم نموده و دو نوع سبك زندگي الهي و غير الهي را بيان کرده و ويژگي‌ها و آثار هر دو را به شكل واضح آشكار مي‌سازد. در این پژوهش تلاش شده است در راستای رسیدن به سبک زندگی اسلامی، «حيات طيّبه» از منظر قرآن مورد بررسی قرار گیرد و مفهوم آن و زواياي عميقش در بستر آيات قرآن و با پيروي از تفسير قرآن تبیین شود.

شنبه 9 آذر 1392  9:23 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 amirali123 khodaeem1 salma57
zahra7720
zahra7720
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 642

سلام

من یه مدت در موردش خیلی فکر کردم که سبک زندگی اسلامی چه جوری باید باشه به این نتایج رسیدم:

هیچ چیز به موثری نماز اول وقت دردرست کردن  زندگی نیست.

بهترین آثار تربیتی رو  رفتن به مسجد و شرکت در جلسات قرانی داره .

در زندگی یک مسلمان همونطور که اسلام دین منطق و عقل و اخلاقه ,بایدمنطق و حسن اخلاق حرف اول رو بزنه.

برای ایجاد سبک زندگی اسلامی برای خودمون از خدا وائمه کمک بگیریم که اونها بهترین هدایت کنندگان هستند مخصوصا مخصوصا امام عصر و زمان خودمون که واقعا کمک می کنن.

در آخر یه کار ساده هر روز صبح قبل از اینکه به هرکسی تو خونه سلام کنیم بگیم,اول به اماممون بگیم:

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه

الهی داغ محبتت را بر دل هر که نهادی 

خرمن وجودش را به باد نیستی در دادی 

شنبه 9 آذر 1392  4:22 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 amirali123 khodaeem1 salma57
masoudranjbar
masoudranjbar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2212

از اثار مفید سبک زندگیم ساده زیستی و سادگی هست که هیچ وقت کهنه نمیشه و همیشه حس تازگی داره

به مدپوشان،بگویید اخرین مد کفن هست.

شنبه 9 آذر 1392  5:17 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 amirali123 khodaeem1 salma57
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

به نام خدا

بنظر من بهتر و مهمترین کار زندگی باید نماز باشه

دومین هدفم درس و تحصیل و کار و... که هدف های آینده ای هست که باید بهش دست پیدا کنم

سومین هدفم زندگی عادلانه و درست که برای قیامتم مشکلی پیش نیاد(مخصوصا شب اول قبر و غریبی با دنیای جدید)frown

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

شنبه 9 آذر 1392  10:42 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 amirali123 khodaeem1 salma57 mohsenshabani
mohsenshabani
mohsenshabani
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2227

امر به معروف ونهی از منکر از آثار مهم و اساسی در تغییر سبک زندگی است

تمام هفته گناه و غروب جمعه دعا             کمی خجالت از این انتظار هم خوب است           الهم عجل لولیک الفرج

یک شنبه 10 آذر 1392  1:27 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 amirali123 khodaeem1 salma57 yarabyarabyarab hashmtjdd
loga13th
loga13th
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 526

به نام خدا

1.من دوس داشتم همیشه تو زندگیم بهترین رفیقم خدا باشه تا نیازمند هیج رفیق دیگه ای نباشم

از دروغ خوشم نمیاد و سعی میکنم دروغ نگم

به مشکلات میخندم و با صبر کردن سعی میکنم حلشون کنم

من ار درمان نمی گیرم ز طب جان جدا باشد

چه زیبا باشد آن دردی که درمانش خدا باشد

دوشنبه 11 آذر 1392  12:16 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 amirali123 khodaeem1 salma57 yarabyarabyarab hashmtjdd
دسترسی سریع به انجمن ها