0

"پاتریوت" چیست؟+تصاویر

 
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اسفند 1391 
تعداد پست ها : 1004
محل سکونت : آذربایجان غربی

"پاتریوت" چیست؟+تصاویر

http://8pic.ir/images/cvvtdczxfmg50rnl05zt.jpg
 


سامانه موشکی "پاتریوت" توسط شرکت آمریکایی Raytheon ساخته شده است و برای نخستین‌بار در سال۱۹۹۱ برای دفاع از عربستان‌سعودی و رژیم صهیونیستی در جنگ خلیج‌فارس به‌کار گرفته شد.

کشور ترکیه به بهانه‌ مسائل دفاعی، با کمک کشورهای ناتو به‌ویژه آلمان و هلند در حال استقرار سامانه دفاع موشکی "پاتریوت" است. این سامانه دفاع موشکی، پیشرفته‌ترین سامانه دفاعی موشکی است. شرکت نظامی آمریکایی رایتئون Raytheon یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تولید سامانه پاتریوت است.

http://8pic.ir/images/onaeu3mudw6w9919cclv.jpg

کشورهای آمریکا، ژاپن، رژیم صهیونیستی، آلمان، عربستان، کویت، تایوان، یونان، اسپانیا، کره جنوبی و امارات از این سامانه برخوردار هستند.

سامانه موشکی پاتریوت، برای نخستین‌بار در سال۱۹۹۱ برای دفاع از عربستان‌سعودی و رژیم صهیونیستی در جنگ خلیج‌فارس به‌کار گرفته شد. در آن زمان آمریکایی‌ها اعلام کردند که این سامانه توانسته موشک‌های اسکاد عراق را رهگیری و منهدم کند. همچنین از آن زمان سامانه پاتریوت پیشرفت‌های چشمگیری داشته است

http://8pic.ir/images/xpds3p4bak4ev95g8pzb.jpg

 

سامانه پاتریوت چیست؟

سامانه پاتریوت (Patriot) یک سیستم دفاع هوایی موشکی هدایت‌شونده است که توانایی مقابله با موشک‌های بالستیک تاکتیکی، موشک‌های کروز و هواپیماهای پیشرفته را در تمامی شرایط آب و هوایی و در هر ارتفاعی دارا است. از مهم‌ترین ویژگی‌های سامانه دفاعی پاتریوت وجود رادار مرکب چندکاره، هدایت تعقیب از طریق موشک، نرم‌افزار پیشرفته و همچنین کارکرد خودکار این سامانه به صورت گسترده است.

سامانه دفاع موشکی پاتریوت به طور گسترده‌ای در عملیات‌های انجام شده در عراق شرکت داشته و با استقرار در کویت، موشک‌های عراقی شلیک شده به کویت در سال 2003 را از بین برده است. ضمن اینکه در عملیات‌های انجام شده در کویت از پیشرفته‌ترین نوع این سامانه یعنی PAC-3 و موشک‌هایی با هدایت پیشرفته‌تر استفاده شده بود

http://8pic.ir/images/g131kd0f7bjsgoidxojz.jpg

سامانه پاتریوت برای شناسایی، هدف‌گیری و شلیک به موشک‌هایی است که به سمت هدف خاصی شلیک می‌شوند و سرعت آن تقریبا 3 تا 5 برابر سرعت صوت است. سامانه‌های پاتریوت جدید می‌توانند هواپیماها و همچنین موشک‌های کروز را نیز نابود کنند.

موشک‌های پاتریوت در موقعیت‌های بسیاری استقرار پیدا می کنند، زیرا می‌تواند به موشک‌هایی مانند اسکاد حمله کرده و شهروندان و سربازان را از حمله موشکی در امان دارد. بارها از موشک‌های پاتریون در زمان جنگ عراق و جنگ خلیج در سال 1991 استفاده شد.

http://8pic.ir/images/pizb4yt87j063ofelxl.jpg

سکوی پرتاب پاتریوت به اندازه یک تریلی

پاتریوت یک موشک هدایت‌شونده و بسیار پیچیده است. سامانه پاتریوت به یک رادار وابسته است. این سامانه از راداری زمینی برای جستجو، شناسایی و رهگیری هدف استفاده می‌کند. در زمانی که رادار پاتریوت روی هدف قفل می‌کند، موشک روی هدف در 50 مایلی قفل می‌شود. در این فاصله، موشک حتی برای انسان قابل رویت نیست. سامانه پاتریوت حتی قادر است بدون مداخله انسان به طور کاملا اتوماتیک کار کند. موشک‌های پاتریوت از یک سکوی زمینی پرتاب می‌شوند. این باتری 5 جزء دارد:‌



خود موشک‌ها

پرتاب‌گر موشک که موشک‌ها را پرتاب، هدف گیری ، انتقال و نگهداری می‌کند

آنتن رادار برای شناسایی موشک‌های مهاجم

 یک کامیون تجهیزات که معروف به ایستگاه کنترل درگیری دارای کامپیوتر و کنسول‌هایی برای کنترل سکو است.

کامیون قدرت برق، مجهز به دو ژنراتور 150 کیلوواتی است که برای آنتن رادار برق فراهم می‌کند.

http://8pic.ir/images/kxg3lfaikohzcjyit3s7.jpg

از آنجایی که سکوی موشک پاتریوت می‌تواند 16 پرتاب‌کننده داشته باشد و همچنین موشک‌های یدکی برای تامین مجدد موشک پرتاب‌کننده‌ها وجود دارد، استقرار سکوی موشک پاترویت کار آسانی نیست. هر کدام از پرتاب‌کننده‌ها به اندازه یک  تریلی هستند. همچنین پرسونل عملیاتی، تکنسین ، کارمند پشتیبانی ، سوخت ژنراتورها، نیروهای امنیتی برای حفاظت از سکو استفاده می‌شوند، کاروانی با بیش از 300 خودروی نظامی مانند نیروهای پیاده زمین، تانک و نیروهای دریایی برای انتقال یک سکوی موشک پاتریوت به خط مقدم و عملیاتی کردن آن نیاز است.

انواع موشک‌های پاتریوت

موشک پاتریوت موشک تک مرحله‌ای است که در دو شکل وجود دارد. یکی موکش قدیمی‌تر PAC-2 است که بزرگتر است اما نسبت به نوع جدید خود PAC-3 کارایی کمتری دارد.

http://8pic.ir/images/7cy3fadch2zqfalrwjjc.jpg

موشک PAC-2



حدود 5.5 متر طول دارد

41 سانتی‌متر عرض دارد

باله‌هایی دارد که 41 سانیمتر دیگر امتداد می‌آید

وزن آن‌ها حدود 900 کیلو است

می‌تواند بمب 90 کیلویی را حمل کند

4 موشک PAC-2   در یک پرتاب‌گر جا می‌شوند

این موشک مستقیم به سمت موشک مهاجم پرواز کرده و سپس در نزدیک‌ترین نقطه منفجر می‌شود.

http://8pic.ir/images/h3wiamd4qgqdysdqqi.jpg

موشک‌های PAC-3

موشک PAC-3   هم‌اندازه نوع قبلی خود است با این تفاوت که وزن آن، یک‌سوم اولی یعنی 312 کیلو است. قطر آن تنها 25 سانتی‌متر است. سایز کوچکتر آن به این معنی است که می‌توان 16 موشک PAC-3 را بر یک پرتاب کننده سوار کرد. کلاهک آن تنها 73 کیلو بوده است.

http://8pic.ir/images/jjjui7e30fjry40v6gbk.jpg

این موشک به خود موشک مهاجم مستقیما برخورد کرده و آن را کامل نابود می‌کند. این ویژگی PAC-3  را در برابر موشک‌های بیولوژیکی و شیمیایی موثرتر می‌کند زیرا آن‌ها در نقطه‌ای دور از هدف منفجر می‌شوند.

http://8pic.ir/images/119icfkbkcpow0n4tz6.jpg

پرتاب‌کننده و دیگر سیستم‌ها

سکوی پرتاب موشک پاتریوت حدود 16 پرتاب‌کننده دارد. تمام پرتاب‌کننده‌ها در سکو با یک مرکز کنترل به نام "کامیون کنترل درگیری" از طریق کابل‌های فیبری هوشمند یا رادیویی با هم در ارتباط هستند. این کامیون‌ها فرمان را به پرتاب‌کننده برای شلیک موشک ارسال می‌کنند.

هر پرتاب کننده به اندازه یک تریلی است. یک پرتاب‌کننده می‌تواند 4 موشک PAC-2 یا 16 موسک PAC-3 در خود نگه می‌دارد. بعد از وارد کردن موشک‌ها، یک کامیون تامین مجدد با یک جرثقیل به پرتاب‌کننده می‌چسبد و آن را با موشک‌های جدید بارگزاری می‌کند.

http://8pic.ir/images/zzf6mcy28bh0d3pb7we9.gif

هر پرتاب کنند منبع قدرت خود را دارد تا برق وسایل برقی را تامین کند گرچه نیاری نیست که یک موشک پاتریوت در زمان پرتاب مستقیما به هدف نشانه رود.

 

آنتن راداری با نقش‌های ترکیبی

http://8pic.ir/images/gv0cjx2kqla05jdok7fh.jpg

هر سکوی موشک پاتریوت یک آنتن رادار فشار قوی دارد که نقش‌های مختلفی بازی می‌کند.

این آنتن می‌تواند:



اهداف مهاجم را ردگیری کند

یک هدف بالقوه را شناسایی کند

مسیر و سرعت موشک هدف مهاجم را تعیین می‌کنند

اطلاعاتی ارائه می‌دهد مبنی بر اینکه هدف دوست است یا دشمن

موشک‌های پاتریوت شلیک شده را تا برخورد به هدف ردگیری می‌کند

http://8pic.ir/images/4spyjatkvq87focv3i.jpg

کامیون کنترل درگیری

این کامیون شامل سه ایستگاه برای سه اپراتور و کامپیوتر است که سکو را کنترل می‌کنند. آنتن رادار و دیگر پرتاب‌کننده‌های سکو به کامیون کنترل درگیری وصل هستند. و موشک‌های پاتریوت نیز در حال پرواز هم با آن ارتباط دارند.

http://8pic.ir/images/2ml7ar984oc96h45rn0a.jpg

داخل ون دو کنسول رادار وجود دارد. اپراتورها می‌توانند وضعیت تمام اهدافی که سامانه در حال ردیابی است را در نظر بگیرند. همچنین یک ایستگاه ارتباطی وجود دارد که به سکو اجازه می‌دهد تا با دیگر سکوهای یا با مرکز فرماندهی منطقه دیگر ارتباط داشته باشند.

http://8pic.ir/images/dr0tjwxcp8mdsueqwotp.jpg

سامانه پاتریوت چگونه عمل می‌کند؟

بسته به نوع موشک باطری سامانه پاتریوت، عملکرد متفاوتی دارد.

آنتن رادار، در آسمان به دنبال اهداف مهاجم است. وقتی که هدف را پیدا می‌کند، می‌تواند آن را اسکن کرده و با اتاق کنترل درگیری ارتباط برقرار کند. هدف این اسکن تعیین سرعت و مسیر موشک مهاجم و شناسایی او به عنوان دوست یا دشمن است. وقتی که اپراتور یا کامپیوتر تصمیم می‌گیرد که هدف دشمن است، کامیون کنترل درگیری، زمان موشک‌های پاتریوت را محاسبه کرده و موشکی که قرار است شلیک شود را انتخاب می‌کند. و اطلاعات هدایت اولیه آن موشک را دانلود کرده و سپس آن را شلیک می‌کند. در طول سه ثانیه موشک به سمت هدف حرکت می‌کند. آنتن رادار زمینی در این بین سه نقش دارد:



موشک مهاجم را همچنان ردیابی می‌کند

سرعت موشک پاتریوت را ردگیری می کند و اطلاعات را به مرکز کنترل درگیری می‌رساند.

موشک مهاجم را  برای پاتریوت مشحص می‌کند

http://8pic.ir/images/fukb942z4i9um605jfr9.jpg

سیگنال، هدف را برای موشک PAC-2 روشن می‌کند که در راه به سمت آن است. سپس موشک این سیگنال را به مرکز کنترل درگیری می‌فرستد. مرکز کنترل درگیری از اطلاعات سیگنال برای ردیابی هدف استفاده می‌کند. مرکز درگیری فرمان‌های هدایتی را به موشک پاتریوت می‌فرستد تا مسیر خود را درست برود. وقتی که موشک به نزدیک‌ترین مکان هدف خود می‌رسد، بمب منفجر می‌شود.

اما برخلاف موشک PAC-2، موشک‌های PAC-3 رادار فرستنده و کامپیوتر با خود حمل می‌کند که این امر به موشک اجازه می‌دهد تا خودهدایت باشد. وقتی که این موشک پرتاب می‌شود، خود هدف را پیدا کرده و مستقیما به سمت آن می‌رود. این امر مانند برخورد یک گلوله به گلوله دیگر است. تفاوت این جاست که هر دو موشک مهاجم و موشک پاتریوت تقریبا سرعتی 5 برابر یک گلوله دارند. در این سرعت هیچ جای خطایی وجود ندارد، اگر موشک حتی 1/100 ثانیه خطای محاسباتی داشته باشد، 3.5 متر از موشک مهاجم فاصله خواهد داشت.

http://8pic.ir/images/6v3carse2j9wjxw2nvan.jpg
دوشنبه 27 آبان 1392  7:16 PM
تشکرات از این پست
YaSiN313 omiddeymi1368 AliFanoodi a_sadri ghalbeiran2 mina_k_h abasaleh43 only110 amirhmz mtd1995 mta_2hezaro7 mohammadtorres mrx1000 valyollah lovermohamad
kianpars
kianpars
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 75
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:"پاتریوت" چیست؟+تصاویر

در زمان جنگ عراق و جنگ خلیج در سال 1991 استفاده شد. ؟؟؟؟

خلیج فارس البته

سه شنبه 28 آبان 1392  2:06 PM
تشکرات از این پست
valanaser YaSiN313 AliFanoodi a_sadri ghalbeiran2 only110 amirhmz mohammadtorres ashena_73 lovermohamad
YaSiN313
YaSiN313
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 126
محل سکونت : ایران

پاسخ به:"پاتریوت" چیست؟+تصاویر

بسم الله الرحمن الرحیم

 

پاتریوت چیست؟

◄فایل تصویری [آپارات]►

 

 

سه شنبه 28 آبان 1392  3:14 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi a_sadri ghalbeiran2 only110 amirhmz lovermohamad
mta_2hezaro7
mta_2hezaro7
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1392 
تعداد پست ها : 83
محل سکونت : سمنان

پاسخ به:"پاتریوت" چیست؟+تصاویر

خيلي حيرت بر انگيز بود

ايران هم از اينها داره ؟

خدایا چنان کن سرانجام کار           که تو خشنود باشی و ما رستگار

سه شنبه 28 آبان 1392  9:41 PM
تشکرات از این پست
shokraneh YaSiN313 lovermohamad
YaSiN313
YaSiN313
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 126
محل سکونت : ایران

پاسخ به:"پاتریوت" چیست؟+تصاویر


نقل قول mta_2hezaro7

خيلي حيرت بر انگيز بود

ايران هم از اينها داره ؟


بسم الله الرحمن الرحیم

 

داشتن سامانه پاتریوت بسیار هزینه بر است.

ایران دارای موشکهای بالستیک و موشکهای با سوخت جامد نظیر سجّیل 2 می باشد که حتی قادره اسرائیل رو هدف قرار بده.

سه شنبه 28 آبان 1392  10:02 PM
تشکرات از این پست
shokraneh lovermohamad
mgmoheby1
mgmoheby1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1390 
تعداد پست ها : 5196
محل سکونت : تهران

پاسخ به:"پاتریوت" چیست؟+تصاویر

پرسشی که پیش میاید اینست که این همان سامانه موشکهای ایران میباشد که در تلویزین نمایش داده میشود یا خیر؟

سه شنبه 28 آبان 1392  11:00 PM
تشکرات از این پست
YaSiN313 lovermohamad
shokraneh
shokraneh
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 2414
محل سکونت : خیلی دور خیلی نزدیک

پاسخ به:"پاتریوت" چیست؟+تصاویر


نقل قول YaSiN313

نقل قول mta_2hezaro7

خيلي حيرت بر انگيز بود

ايران هم از اينها داره ؟


بسم الله الرحمن الرحیم

 

داشتن سامانه پاتریوت بسیار هزینه بر است.

ایران دارای موشکهای بالستیک و موشکهای با سوخت جامد نظیر سجّیل 2 می باشد که حتی قادره اسرائیل رو هدف قرار بده.


دم ایران خودمون گرم
 

مراقبت دستمان که کلیک می کند و چشمانمان که  نظاره می کند باشیم

"کل اولئک کان عنه مسئولا"

و بدانیم و آگاه باشیم که خدا هم یک کاربر همیشه آنـــلایـــن است

 

*.*.*.*.*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*.*.*.*.*

shokraneh.rasekhoonblog.com

 

سه شنبه 28 آبان 1392  11:02 PM
تشکرات از این پست
YaSiN313 lovermohamad
YaSiN313
YaSiN313
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 126
محل سکونت : ایران

پاسخ به:"پاتریوت" چیست؟+تصاویر


نقل قول mgmoheby1

پرسشی که پیش میاید اینست که این همان سامانه موشکهای ایران میباشد که در تلویزین نمایش داده میشود یا خیر؟


خیر،

پاتریوت نام یک سپر دفاع ضد موشکی ست ، به این معنا که  موشک مهاجم  را رهگیری و  آن را منهدم می کند.

 

چهارشنبه 29 آبان 1392  12:14 PM
تشکرات از این پست
lovermohamad
valyollah
valyollah
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : بهمن 1391 
تعداد پست ها : 324
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:"پاتریوت" چیست؟+تصاویر

ممنون. ولی علت ترس آمریکا و اسرائیل از حمله نظامی به ایران چیست؟ آیا ایران موشک های پیشرفته تری دارد؟

چهارشنبه 29 آبان 1392  9:05 PM
تشکرات از این پست
YaSiN313
ashena_73
ashena_73
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اسفند 1391 
تعداد پست ها : 1004
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:"پاتریوت" چیست؟+تصاویر

"فَلَمْ تَقْتُلُوهُمْ وَلَكِنَّ اللَّهَ قَتَلَهُمْ وَمَا رَمَیتَ إِذْ رَمَیتَ وَلَكِنَّ اللَّهَ رَمَی"

"و شما آنها را نكشتید؛ بلكه خدا آنها را كشت و تو (تیر) نینداختی هنگامی كه انداختی ، ولیكن خدا انداخت"

 

سوره انفال آیه 17

چهارشنبه 29 آبان 1392  9:55 PM
تشکرات از این پست
YaSiN313
hamed_Infinit
hamed_Infinit
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آذر 1388 
تعداد پست ها : 11
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:"پاتریوت" چیست؟+تصاویر

اینم یه مدل دیگه ی پاتریوت...

patriot

The World is Infinite...

پنج شنبه 30 آبان 1392  2:57 AM
تشکرات از این پست
YaSiN313 ashena_73
YaSiN313
YaSiN313
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 126
محل سکونت : ایران

پاسخ به:"پاتریوت" چیست؟+تصاویر


نقل قول hamed_Infinit

اینم یه مدل دیگه ی پاتریوت...

patriot



 

راستش، این پاتریوت خیلی به درد "جنگ نرم" می خوره....

پنج شنبه 30 آبان 1392  7:39 AM
تشکرات از این پست
lovermohamad
YaSiN313
YaSiN313
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 126
محل سکونت : ایران

پاسخ به:"پاتریوت" چیست؟+تصاویر


نقل قول valyollah

ممنون. ولی علت ترس آمریکا و اسرائیل از حمله نظامی به ایران چیست؟ آیا ایران موشک های پیشرفته تری دارد؟ چرا حتی قادر به مقابله با موشک های دست ساز حماس و حزب الله نیست؟ این موشک ها را چه کسی به این گروه های مقاومت داده است؟ رهبر ما کیست؟ پشتیبان ما کیست؟ ....


با سلام

ایران دارای نقاط استراتژیک بسیاری هست که حمله به این کشور منافع آمریکا و اسرائیل را دچار مخاطره میکنه.

به عنوان مثال: تنگه هرمز یکی از این مناطق استراتزیک هست، کافیست در صورت حمله نظامی ، ایران یک کشتی را در این تنگه غرق کند، اتفاقی که خواهد افتاد اینه که صادرات نفتی و با ارزش کشورهای حاشیه خلیج فارس که بخش عمده ای از آن مربوط به آمریکا و اسرائیل می باشد، قطع خواهد شد و کلیه این کشورها را دچار چالش شدیدی خواهد کرد. در ثانی، جنگ هزینه های بسیاری دارد و از آنجایی که آمریکا در جنگهایی که در افغانستان و عراق، به راه انداخته، دچار استهلاک و فرسایش نظامی شده، هیچگاه به طور مستقیم وارد جنگ نخواهد شد بلکه سعی خواهد کرد به طور نیابتی* این کار را انجام دهد نظیر جنگی که در حال حاضر در "سوریه"  به راه انداختند، همین برنامه را برای ایران نیز دارند. در جنگ 33 روزه، موشک های حزب الله، توسط ایران از طریق سوریه در اختیار آنها قرار می گرفت، لذا هنگامی که اسرائیل در این جنگ شکست خورد، تصمیم گرفت تا ابتدا کار سوریه را که مسیر لجستیکی ایران به حزب الله محسوب میشود را یکسره کند، بعد به سراغ حزب الله برود و نهایتاً به سراغ ایران بیاید. سوریه بازوی ایران و حزب الله به منزله مچ دست ایران می باشد که  فشار بر گلوگاه اسرائیل وارد می کند.  در واقع فجایعی که در سوریه توسط وهابی ها در حال وقوع هست، در اصل به خاطر حمایت این کشور از ایران می باشد. اسرائیل تصمیم دارد ابتدا بازوی ایران را قطع کند، بعد سراغ مُچ برود تا حزب الله لبنان را  که در مقابل آنها مقاومت می کند، از سر راه بردارد. در آن صورت، ایران تنها خواهد ماند و تنها موردی که باقی می ماند ایران هست. در صورت سقوط سوریه و حزب الله، در مورد ایران نیز جنگی که به راه خواهند انداخت به طور نیابتی خواهد بود نه به صورت مستقیم مگر اینکه در طول فرآیند تهاجم خود، به نقطه ای برسند که بدانند نقاط استراتژیک ایران و توان نظامی آن، مانع کار آنها نخواهد شد. وجود سامانه های ضد موشکی آمریکا و اسرائیل، در کشورهایی نظیر ترکیه نیز به علت جلوگیری از گذر موشکهای ایران از این منطقه و اصابت آن در خاک اسرائیل هست. سایر اطلاعات نظامی ایران در این باره، محرمانه بوده و راجع به آن نمی توان صحبت کرد.

 

اون پهپاد جاسوسی هم که سال پیش حزب الله به خاک اسرائیل فرستاد، ساخت ایران و مونتاژ کادر فنّی حزب الله بود. تمامی اطلاعات مورد نظر این پهپاد ابتدا به خاک ایران و سپس از طریق ایران به حزب الله مخابره می شد، پس از اینکه به اطلاعات لازم دست پیدا کردند، پیغامی از سوی حزب الله از طریق این پهپاد به یکی از پایگاه های اسرائیل مخابره شد که: "ما به کلیه اطلاعات مورد نیاز خود دست یافتیم."  در این هنگام، تازه این پایگاه متوجه ورود پهپاد شده و بلافاصله آن را منهدم نمود. اینم لینک فیلمش :

◄◄ پهیاد ایرانی بر فراز اسرائیل

 

رهبر ما، مقام معظم رهبری و پشتیبان ما، حضرت ولیعصر(عج) هستند.

 


پی نوشت:

 

* جنگ نیابتی به تهاجمی گفته می شود که توسط گروه ها و فرقه های دیگر یا کشورهای دیگر برای یک کشور خاص انجام می شود. در این حالت، کشوری که بانی اصلی این جنگ است تنها تجهیزات لازم را در اختیار نیروهای مهاجم قرار می دهد و خود به طور مستقیم وارد جنگ نمی شود.
 

پنج شنبه 30 آبان 1392  8:30 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon lovermohamad
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 2617
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:"پاتریوت" چیست؟+تصاویر

سامانهء پاتریوت اشکالات فنی مهمی داشت از جمله حمله به هواپیماهای خودی در هنگام بازگشت به پایگاه! این مورد در جنگ کویت چند بار اتفاق افتاد و معلوم شد که در واقع شرکت سازنده این موشکها را با قیمت گزاف به ارتش آمریکا قالب کرده است!

جمعه 13 شهریور 1394  6:05 PM
تشکرات از این پست
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1390 
تعداد پست ها : 7792
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:"پاتریوت" چیست؟+تصاویر

كاش ايران هم به تمام تجهيزات نظامي مصلح بشه.

جمعه 13 شهریور 1394  8:38 PM
تشکرات از این پست
lovermohamad
دسترسی سریع به انجمن ها