پاسخ به::.¸¸.•`¯`•.¸ دلنوشته های زیبای مهدوی :.¸¸.•`¯`•.¸
عمری بجز غفلت زیادت سر نکردیم اینکه تو با ما همرهی باور نکردیم آقایی آن یار را دیدیم صد بار اما مرام خویش را بهتر نکردیم اللّهم عجّل لولیک الفرج
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
جهان می لرزد از این بی قراری گمانم جمعه ای باقی نمانده خدایا تا به کی چشم انتظاری اللّهم عجّل لولیک الفرج
وقتی میان نفس و هوس جنگ می شود قلبم یک چشم به هم زدنی سنگ می شود آقا ببخش که سرم گرم زندگیست کمتر دلم برای شما تنگ می شود اللّهم عجّل لولیک الفرج
همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات اللّهم عجّل لولیک الفرج
میان شک و یقین پیر می شود بی تو دلی که طعمه زنجیر می شود بی تو نیامدی که ببینی در این دیار غریب غروب جمعه چه دلگیر می شود بی تو اللّهم عجّل لولیک الفرج
خداوندا رسان از ما سلامش به گوش ما رسان یارب کلامش بسوز سینه مجروح زهرا نما تعجیل در امر قیامش
در جمکران مانند باران حس بگیریم ردّی، نشانی از گل نرگس بگیریم همچون پِرِ پروانه ها اوجی بگیریم اینک سراغی از گل نرگس بگیریم اللّهم عجّل لولیک الفرج
جلوه گل عندلیبان را غزلخوان میکند نام مهدی صد هزاران درد درمان میکند مدعی گوید که با یک گل نمیگردد بهار من گلی دارم که عالم را گلستان میکند
آقا نگاهت سوی آهوهاست میدانم دستان پاکت مثل ما تنهاست میدانم آقا اگر تو بر نمیگردی دلیل آن در چشمهای پر گناه ماست میدانم اللّهم عجّل لولیک الفرج
دلم هوای تو کرده، هوای آ مدنت صدای پای تو آید، صدای آ مدنت بهار با تو بیاید به خانه ی دل ما قدم به خانه ی ما نهِ، صفای آ مدنت اللّهم عجّل لولیک الفرج
خوب است ما هم مثل باران حس بگیریم هر شب سراغی از گل نرگس بگیریم اللّهم عجّل لولیک الفرج
دلم از پونه ها سير است آقا هواي شهر دلگير است آقا کسي فانوس گلها را شکسته نمي آيي مگر؟ دير است آقا اللّهم عجّل لولیک الفرج
بر سینه بی تاب شده تاب نیامد ظلمت همه جا پر شده مهتاب نیامد اللّهم عجّل لولیک الفرج
کاش بودي تا دلم تنها نبود تا اسير غصه فردا نبود کاش بودي تا فقط باور کني بي تو هرگز زندگي زيبا نبود اللّهم عجّل لولیک الفرج
هر شب که انتظار فرج می برم به روز شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز اللّهم عجّل لولیک الفرج